Burhan G: Jeg kunne næsten ikke trække vejret

Musikeren nød at stå på scenen til Grøn Koncert, selv om han nærmest ikke kunne få luft

Burhan G's jakke var så stram, at han havde svært ved at trække vejret i den på grund af den varme sol over Grøn Koncert i Kolding. (Foto: Mogens Flindt)
Burhan G's jakke var så stram, at han havde svært ved at trække vejret i den på grund af den varme sol over Grøn Koncert i Kolding. (Foto: Mogens Flindt)

Muskelsvindfonden åbnede tidligere i dag for første gang i år op for portene til Grøn Koncert lidt uden for Kolding.

Dagen igennem fyrer navne som Nik og Jay, Lukas Graham og Shaka Loveless op under de i forvejen varme gæster på den solbeskinnede pløjemark.

Den første artist på Grøn Scene var Burhan G, der nød at være tilbage i Grøn Koncert-karavanen.

- Det var så fedt! En sommerdag i juli, så er det her altså noget af det fedeste, man kan lave, siger han efter koncerten til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Sidst jeg var her blev min koncert afbrudt flere gange af regn og strømsvigt, så det var virkelig fedt bare at kunne nyde det den her gang.

Følg @EkstraBladetTV på Instagram om se vores selfie med Shaka New Articles - 17. jul. 2014 - kl. 15:23 TV: Shaka Loveless tager selfie med Ekstra Bladet  

Men varmen havde nu også sine ulemper for den 31-årige musiker. Hans scene-jakke var nærmest ved at kvæle ham i sommerheden.

- Jeg kunne næsten ikke trække vejret i min ellers fede jakke, fordi den sidder så tæt og stramt, griner han.

 I virkeligheden har Burhan G slet ikke tid til at spille de otte Grønne Koncerter fordelt ud over hele landet i løbet af den næste halvanden uge.

- Lige for tiden er jeg i gang med Ankerstjernes nye album, som jeg producerer igen. Derudover er jeg også i gang med mit eget næste album, men det bliver tidligst noget til næste år.

Shaka Loveless har nogle forskellige ritualer, inden han skal optræde Event & Kultur - 17. jul. 2014 - kl. 15:03 Shaka Loveless: Jeg skal ha' rom før koncert

0 kommentarer
Vis kommentarer