Utrolige Volbeat overgår sig selv

Danmarks største band har solgt 37.000 billetter til weekendens to kæmpekoncerter

Michael Poulsen i front for Volbeat under gruppens optræden på Roskilde Festival i sommeren 2013. (Foto: Simon Fals)
Michael Poulsen i front for Volbeat under gruppens optræden på Roskilde Festival i sommeren 2013. (Foto: Simon Fals)

Det kan snart ikke blive vildere for Volbeat.

Tidens i særklasse mest populære danske band udbygger succesen med to massive udendørsshows fredag og lørdag, hvor samlet hele 37.000 publikummer har købt billet til metalbal med Volbeat.

Fredag kommer der ifølge arrangøren Live Nation mindst 17.000 på Refshaleøen ved København, mens samtlige 20.000 billetter er solgt til sjællændernes optræden i Fængslet i Horsens dagen efter.

Se også: Ny vild triumf for Volbeat

I efteråret trak Volbeat alt i alt imponerende 35.000 til tre historisk udsolgte koncerter i Jyske Bank BOXEN i Herning samt to gange hovedstadens Forum.

Bandet er også for længst slået igennem i udlandet, hvor talrige turnéer i USA har banet vej for stor efterspørgsel på verdens mest lukrative marked, og midt i september krydser kvartetten atter Atlanten.

Se også: Dansk band på storstilet turné i USA

Volbeat spiller ikke mindre end 29 koncerter på steder, der fortrinsvis har en kapacitet omkring 5000. I USA turnerer gruppen med det californiske orkester Five Finger Death Punch.

Når Volbeat vender hjem til Danmark sidst på ugen, er det med support fra blandt andre engelske Paradise Lost samt i København også amerikanske Hatebreed og Steel Panther.

0 kommentarer
Vis kommentarer