Christopher gør modne lebber bløde i knæene

Popdrengen skal spille på Trailerpark, hvor den slags musik ellers ikke passer ind

Christopher kan give selv modne lebber gelé i knæene. (Foto: Jakob Jørgensen)
Christopher kan give selv modne lebber gelé i knæene. (Foto: Jakob Jørgensen)

Trailerpark på Vesterbro er primært til elektronisk undergrundsmusik, men natten til søndag klokken 01.45 spiller popdrengen Christopher. Og ifølge stifter og direktør Carla Camilla Hjort, gør han såmænd modne lebber - som hende selv - blød i knæene.

For nogle måneder siden så Carla Camilla Hjort dokumentarserien 'Jeg er Christopher'. Og hun faldt pladask for den blonde herre, som så mange andre - og det selv om hun faktisk er til kvinder...

- Jeg må indrømme, at selv en moden lebbe som mig blev blød i knæene. Det er kombinationen af uskyld, charme og talent, som virkelig forfører, lyder det fra Hjort, som fortsætter:

- Jeg ved godt, at det for mange virker 'off' med en booking som denne til Trailerpark, men jeg tror på, at det kan blive en fantastisk fest, og mange af dem, som ellers ikke ville høre Christopher, får nu muligheden.

Se også: Medina viser kæresten frem på Roskilde  

Musik og kunst
I dag går Trailerpark Festival i gang på Enghavevej 80-82 på Vesterbro i København. Det bliver tre dage med musik, kunst og dejlige mennesker. 43 live-koncerter, 50 kunstnere og 22 djs.

Det sker som altid i Copenhagen Skatepark fra torsdag til lørdag, hvor der er åbent fra eftermiddagen ved 17-tiden og så til de lyse morgentimer.

Ud over Christopher, der altså er lidt ved siden af de andre bands, spiller også Reptile Youth, Baby In Vain, Giana Factory, Kill J, Naomi Pilgrim og mange, mange andre.

Se også: Christopher - er han den nye Elkjær?  

Tidligere har Christopher også gjort Medina aldeles blød i knæene. (Foto: Jakob Jørgensen)
Tidligere har Christopher også gjort Medina aldeles blød i knæene. (Foto: Jakob Jørgensen)

Se også: Medina flirter med ny fyr  

0 kommentarer
Vis kommentarer