Annonce:
Annonce:

TV: Så hot har du aldrig set Emmelie de Forest

Eurovision-stjernen Emmelie de Forest har lagt det søde image på hylden og præsenterer i sin nye video en langt mere vovet side af sig selv

Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Danskerne kender nok bedst grand prix-darlingen Emmelie de Forest som en uskyldig og naturlig pige i bare tæer og lang, hvid kjole.

Men hvis det er den forventning, fans'ne har til sangfuglens nye single, bliver de nok noget overraskede.

I Emmelie de Forests video til hendes nye single 'Drunk Tonight' er de bare tæer godt nok stadig at se, men kjolen er taget af, pæn pige-looket kastet bort, og en langt mere vovet og voksen kvinde er klækket ud.

Iført undertøj - og i nogle passager uden en trælv på kroppen - smyger den 21-årige sangerinde sig langs kanten af swimmingpool, mens hun ærligt synger om et bristet forhold.

- Nummeret handler om en oplevelse, jeg selv har haft for et par år siden. En eks-kæreste, der ringer mig op og siger, at han savner mig og vil have mig tilbage. Men i virkeligheden er han bare fuld og leger med mine følelser.

- Jeg tror, det er noget mange kender til. Man ved, at et forhold er slut, men alligevel ringer ens eks op efter et indtag af lidt for mange øl. Det kan virkelig give flossede følelser, for skal man følge sit hjerte, der hvisker, at det måske kunne blive til noget igen, eller skal man følge sin fornuft?, lyder det fra sangerinden.

Emmelie de Forest har skrevet 'Drunk Tonight' i Los Angeles sammen med sangskriverne Rune Westberg og MoZella, der blandt andet har været med til at skrive Miley Cyrus' 'Wrecking Ball'.

Over artiklen kan du se den vovede video med Emmelie de Forest.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: