All night long: Lionel Richie til Danmark

Den amerikanske 80'er-legende spiller op til fest i Falconer Salen til februar

Lionel Richie kommer til Danmark til februar. (Foto: AP)
Lionel Richie kommer til Danmark til februar. (Foto: AP)

Han havde sin storhedstid i 80'erne, men popdrengen Lionel Richie kan skam stadig.

Det har han tænkt sig at bevise, når han til februar kommer til Danmark som en del af sin 'All The Hits - All Night Long'-verdensturne. Det sker lørdag 21. februar klokken 20, hvor den femdobbelte Grammy-vinder går på scenen i Falconer Salen på Frederiksberg.

Se også: Richie: Jackson var fjollet

Sidst, Lionel Richie gav koncert i Danmark, var i 2012, hvor han spillede i Horsens.

- Jeg kan ikke vente med at komme tilbage til Danmark. Publikum er altid fantastisk, og jeg har altid en god oplevelse, når jeg er i Danmark, lyder det fra musikeren i en pressemeddelelse.

Se også: Seebach og Richie festede hele natten

Han lover, at koncerten kommer til at byde på det bedste fra den lange karriere, der begyndte i 1968, hvor han var en del af Commodores. Siden har han leveret adskillige hits, blandt andet 'Dancing On The Ceiling', 'Say You, Say Me', 'Hello', 'Three Times A Lady', 'Easy' og 'All Night Long'.

Billetsalget til koncerten begynder 26. september klokken 10 via Billetnet.

Rasmus Seebachs far, Tommy var en stor beundrer af Lionel Richie. Derfor sagde Rasmus Seebach straks ja, da Richie spurgte, om han ville synge duet med ham. (Foto: Mogens Flindt) TV - 9. mar. 2012 - kl. 19:24 Lionel Richie om Seebach: Jeg fik Danmarks største stjerne

0 kommentarer
Vis kommentarer