Bieber-fans faldt om i køen

Det er varmt at vente på sit store idol i Aarhus i dag

Justin Bieber er klar til at spille for 40.000 piger i aften i Aarhus. Foto: AP
Justin Bieber er klar til at spille for 40.000 piger i aften i Aarhus. Foto: AP

Solen er kommet til smilets by, og dermed kunne udgangspunktet for den første kæmpekoncert på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus ikke være meget bedre.

Omkring 40.000 tilskuere – fortrinsvis unge piger – har købt billet til aftenens koncert med Justin Bieber, og klokken 14.20 åbnede portene til koncertområdet.

Det var mildest talt ikke særligt imponerende, da Justin Bieber tirsdag nat på en klub i New York gav sig i kast med synge sit aktuelle spansk-sprogede hit 'Despacito'. Foto: Chris Pizzello/Ap Intl. kendte Bieber kvajer sig: Skulle synge på spansk, men så gik det helt galt

Mange af Biebers mest hardcore fans – de såkaldte beliebers – havde på det tidspunkt ventet i timevis. Nogle sågar i flere dage. Men ventetiden i junivarmen blev for meget for flere af pigerne, der bukkede under. Det skriver Århus Stiftstidende.

Ifølge avisen kollapsede 10-12 piger, der måtte hjælpes ud af køen af Beredskabsforbundets samaritter. De fik vand og müslibarer for at genvinde energien.

Det er Live Event Aarhus, der står for dagens koncert, og her har arrangør Nicolai Hommelhoff et godt råd til de ventende piger og deres forældre, som han har gentaget igen og igen.

- Vi har sagt flere gange, at det er vigtigt, at pigerne får nok at spise og drikke. Det må forældrene meget gerne hjælpe dem med at huske. Man skal bruge sin sunde fornuft, og når det er varmt som i dag, skal man sørge for at få drukket nok, siger han til Ekstra Bladet.

INTL. MusikNYT Stakkels Bieber: Kan ikke sælge billetter

Stort set samtidig med, at portene til Jydsk Væddeløbsbane åbnede, gik der skyer for solen og det begyndte at dryppe.

Vejrguderne spår dog, at Bieber får lov til at optræde uden regntøj og gummistøvler i aften.

18 kommentarer
Vis kommentarer