Billethajerne fejrer Smukfest-rekord: Sælger for 5000 kr.

På bare fem timer blev billetterne til årets Smukfest revet væk. Nu er er flere allerede sat til salg igen til vanvittige overpriser

Foto: Per Lange
Foto: Per Lange

Uden så meget som at have offentliggjort et eneste navn på programmet, kunne Smukfest på fem bare timer tidligere i dag melde alt udsolgt af partout-billetter til 2017-udgaven.

Sidste år var billetterne til festen i bøgeskoven til salg i 50 dage, før de var solgt.

Den store efterspørgsel på billetterne har nu fået heldige købere til at forsøge at spinde guld på indgangsbeviset før blækket på billetten har nået at tøre.

For ifølge BT bliver de eftertragtede billetter allerede nu forsøgt handlet til overpris på forskellige handelspladser på internettet.

Blandt andet på den svenske billetportal Viagogo, hvor der lige nu kan købes en billet til samtlige af festivalens dag for den nette sum af 5000 kroner.

Det er mere end 2000 kroner over den pris, de blev udbudt til tidligere på dagen.

Også på Gul og Gratis sættes der billetter til salg. BT skriver, at Gul og Gratis decideret advarer mod nogle af Smukfestbilletterne.

Det drejer sig om endagsbilletter der er sat til salg på siden, da endagsbilletterne ikke engang er sat til salg af Smukfest selv endnu.

Fra folkene bag festen i Skanderborg advarer man også mod billethajerne og opfordrer folk til at slå kold vand i blodet.

'Don't panic,' lyder budskabet, som du kan læse i sin fulde længde herunder:o

41 kommentarer
Vis kommentarer