Britiske hitmagere vilde med Mø

Bandet Years & Years, der spillede på NorthSide, synes fynboen er fantastisk

Mø på NorthSide i Aarhus, hvor den odenseanske popstjerne optrådte fredag aften. (Foto: Polfoto)
Mø på NorthSide i Aarhus, hvor den odenseanske popstjerne optrådte fredag aften. (Foto: Polfoto)

Bandet Years & Years har for alvor slået deres navn fast med numre som 'Desire', 'Real' og 'King'. Men selv om de tre unge fyre selv er ved at blive store stjerner, så beundrer de stadig andre musikere, og også en dansker har sneget sig med på deres liste over musikere, de ser op til.

Dan 'The Man' Auerbach fra amerikanske The Black Keys, som forløste festen i Aarhus. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. NorthSide blev væltet helt til sidst

- Vi har været på turne med Mø, og hun er fantastisk. Hun er en af de bedste artister, jeg har set. Hver gang hun optræder, giver hun sig hundrede procent, siger Olly Alexander, der er forsanger i bandet, til Ritzau Fokus.

- Hun har en meget speciel stemme, tilføjer australske Mikey Goldsworthy, der er bassist i gruppen.

Jeg elsker at se på hende
Det er især Møs evne til at være tilstede på scenen, der imponerer de tre fyre.

- Hun er utrolig nærværende på scenen, man kan ikke tage øjnene fra hende. Jeg elsker at se på hende, siger Olly Alexander og fortæller, at han helt sikkert kan lære noget fra hende.

- Jeg stjæler alle hendes tricks. Hun har også altid cool tøj på, hvis jeg var en pige, ville jeg klæde mig sådan, siger han, men bliver hurtigt afbrudt af sit bandmedlem Emre Turkmen, der spiller synthesizer.

- Det gør du allerede, udbryder han.

- Ja, det gør jeg nok alligevel, griner bandets blonde forsanger.

Years & Years gav søndag deres anden koncert i Danmark, da de gæstede NorthSide festivalen i Aarhus. Tilbage i april spillede de for fulde sale i Pumpehuset, men gruppen håber på at lægge vejen forbi Danmark endnu engang til efteråret i forbindelse med deres turne, fortæller de.

NorthSide blev udsolgt igen, men de 35.000 fremmødte ledte forgæves efter guld på festivalpladsen. (Foto: Per Lange) DK MusikNYT Godnat fra SnorkSide Festival

1 af 3 (Foto: Polfoto)
2 af 3 Years & Years under englændernes koncert på NorthSide. (Foto: Polfoto)
3 af 3 Mø på NorthSide i Aarhus, hvor den odenseanske popstjerne optrådte fredag aften. (Foto: Polfoto)
6 kommentarer
Vis kommentarer