Citybois leger med de store nu

Popdrengene fra Gentofte giver sommerkoncert med Christopher og Burhan G

Citybois optrådte for 3000 unge fans i Falconer Salen i fredags. (Foto: Mogens Flindt)
Citybois optrådte for 3000 unge fans i Falconer Salen i fredags. (Foto: Mogens Flindt)

Det er ikke længe siden, Citybois gav deres allerførste koncert. Det skete i Falconer Salen i København, hvor flere tusind unge piger var mødt op for at skrige og filme med deres mobiltelefoner.

Ekstra Bladet mødte sågar en Citybois-fan, der fortalte, at hun havde droppet Christopher for at være fan af de to Gentofte-drenge i stedet.

DK MusikNYT - 24. apr. 2015 - kl. 18:29 Av av Christopher! Slået af Citybois

Men nu har Citybois slået sig sammen med netop Christopher og Burhan G og giver koncert på Valdemars Slot ved Svendborg 21. august. Det skriver Gaffa i dag.

Anmelderne var ikke særligt begejstrede for Anthon og Thors optræden i fredags, og de havde desuden fået kritik for at sælge billetterne til koncerten alt for dyrt. Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo regnede ud, hvad minutprisen for koncerten lå på.

'Alt i alt var Citybois på scenen i 40 minutter, og med en billetpris på 275 kroner kostede det altså næsten 7 kroner i minuttet at overvære knægtenes verdenspremiere. Så var det da også betalt,' skrev han i sin anmeldelse.

Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov (til højre) optrådte i 40 minutter. (Foto: Mogens Flindt) Koncert-anm. - 24. apr. 2015 - kl. 22:16 Sløje Citybois: Væk i morgen

Og Thor og Anthon læste selvfølgelig anmeldelserne dagen derpå. Men de skævede ikke meget til de få stjerner, koncerten høstede.

- Skidevære med det. Det var vores første koncert. Hvad vil de have, vi skal gøre? Vi kan jo kun synge vores single og så cover-numre, sagde Anthon og fortsatte:

- Vores fans vil jo have noget nu, så det er jo også nu, vi skal slå til. Vi gav, hvad vi havde, og vi skal helt sikkert nok komme med mange andre gode ting.

Anthon og Thor er dagen efter koncerten stadig høje over oplevelsen. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT - 25. apr. 2015 - kl. 16:51 Citybois efter kritik: Vi gjorde vores bedste

13 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Human Impact: 'Human Impact' (Ipecac-album/Ude 13. marts)
2.The Secret Sisters: 'Saturn Return' (New West-album/Ude 28. februar)
3.Honey Harper: 'Starmaker' (ATO-album/Ude 6. marts)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Andy Shauf: 'The Neon Skyline' (Anti-album/Ude nu)
2.The Wood Brothers: 'Kingdom in My Mind' (Honey Jar-album/Ude nu)
3.Wolf Parade: 'Thin Mind' (Sub Pop-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere