Annonce:
Annonce:

Citybois leger med de store nu

Popdrengene fra Gentofte giver sommerkoncert med Christopher og Burhan G

Citybois optrådte for 3000 unge fans i Falconer Salen i fredags. (Foto: Mogens Flindt)
Citybois optrådte for 3000 unge fans i Falconer Salen i fredags. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Det er ikke længe siden, Citybois gav deres allerførste koncert. Det skete i Falconer Salen i København, hvor flere tusind unge piger var mødt op for at skrige og filme med deres mobiltelefoner.

Ekstra Bladet mødte sågar en Citybois-fan, der fortalte, at hun havde droppet Christopher for at være fan af de to Gentofte-drenge i stedet.

Av av Christopher! Slået af Citybois

Men nu har Citybois slået sig sammen med netop Christopher og Burhan G og giver koncert på Valdemars Slot ved Svendborg 21. august. Det skriver Gaffa i dag.

Anmelderne var ikke særligt begejstrede for Anthon og Thors optræden i fredags, og de havde desuden fået kritik for at sælge billetterne til koncerten alt for dyrt. Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo regnede ud, hvad minutprisen for koncerten lå på.

Annonce:

'Alt i alt var Citybois på scenen i 40 minutter, og med en billetpris på 275 kroner kostede det altså næsten 7 kroner i minuttet at overvære knægtenes verdenspremiere. Så var det da også betalt,' skrev han i sin anmeldelse.

Sløje Citybois: Væk i morgen

Og Thor og Anthon læste selvfølgelig anmeldelserne dagen derpå. Men de skævede ikke meget til de få stjerner, koncerten høstede.

- Skidevære med det. Det var vores første koncert. Hvad vil de have, vi skal gøre? Vi kan jo kun synge vores single og så cover-numre, sagde Anthon og fortsatte:

- Vores fans vil jo have noget nu, så det er jo også nu, vi skal slå til. Vi gav, hvad vi havde, og vi skal helt sikkert nok komme med mange andre gode ting.

Citybois efter kritik: Vi gjorde vores bedste

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: