Dansk popdreng arbejder hårdt i paradis

Christopher er taget til Malaga i det sydlige Spanien for at skyde ny musikvideo

Christopher knokler i den sydspanske by Malaga. (Foto: Mogens Flindt)
Christopher knokler i den sydspanske by Malaga. (Foto: Mogens Flindt)

For en kort stund har han skiftet København ud med en luksuriøs arbejdsplads i Malaga i det sydlige Spanien.

Her skal den danske superstjerne Christopher nemlig skyde en musikvideo, og selv om videoen bliver filmet ved en fornem kæmpevilla med stor terrasse og egen pool, er danskeren med proptrækkerkrøllerne svær at gøre tilfreds.

'Vi kunne desværre ikke få noget, der var større. Sådan er det, pyt', joker Christopher således om et billede på sin Instagram-profil, der forestiller det enorme spanske hus, hvor musikvideoen efter alt at dømme skal optages ved.

Kun Christopher har kunnet få smilet frem hos Hannah, der i sidste uge var ved at fejre, at hun havde stået Bat Mitzvah, da sikkerhedsvagten Dan Uzan blev dræbt. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Efter terror: Kun Christopher har fået Hannah til at smile

Videoen skal filmes af den amerikanske filmmager Kris Tait, som er bosiddende i København. Og selv om han ikke afslører meget om den nye video, giver han alligevel Christophers fans lidt at glæde sig til.

'Jeg har forladt København for en stund, så jeg kan filme den danske popsanger og hjerteknuser Christopher. Følg med her på siden for snart at se nogle svedige billeder', skriver han således om et billede på sin egen Instagram-profil.

Se Christophers luksusvilla i Malaga her.

Og kameramanden Kris Taits opdatering her.

Christopher betaler mere end 10.000 kroner om måneden i renter. (Arkivfoto: Mogens Flindt). Kendte Christopher i gæld til skorstenen

0 kommentarer
Vis kommentarer