Annonce:
Annonce:

Dansk popstjerne frygter tom arena

Alex Vargas skal optræde i Royal Arena næste år, og han er nervøs for, om folk dukker op

Alex Vargas på NorthSide sidste sommer - i februar 2018 indtager han den nye multiarena på Amager. Foto: Per Lange
Alex Vargas på NorthSide sidste sommer - i februar 2018 indtager han den nye multiarena på Amager. Foto: Per Lange
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Alex Vargas spiller udsolgte koncerter i ind- og udland, og den 29-årige sanger er stormet frem på hitlisterne i den seneste tid med numre som 'Solid Ground' og 'Higher Love'.

Men udsigten til at skulle stå på scenen foran potentielt tusindvis af mennesker, når han til næste år giver koncert i Royal Arena i København, giver alligevel den efterhånden rutinerede musiker et sus i maven.

- Lad os da være reelle omkring det. Jeg kan godt være småkynisk med de her ting, og det modsatte er heldigvis altid blevet bevist til mine danske shows, men jeg er bange for, at der ikke kommer nogen. Det er mareridtsscenariet, siger Alex Vargas.

Da han sidste år for første gang spillede på Roskilde Festival var interessen fra publikum så stor, at festivalen måtte lukke adgangen til scenen af for at forhindre kaotiske folkemængder.

Annonce:

Måske skiftet mening
Men tanken om tomme koncertsale og manglende billetsalg forfølger alligevel Alex Vargas, og nu orker hans tourmanager ikke at høre mere om det.

- Min tourmanager er simpelthen så træt af, at når han siger, at der er udsolgt, bliver jeg sådan: 'ja ja, men hvad nu hvis folk har glemt det. Eller hvis de er blevet syge. Det kan også være, at de bare har skiftet mening og ikke har lyst til at komme', fortæller den danske hitmager grinende.

Kikset: Grotesk start på NorthSide

Koncerten i den københavnske arena er det største show, som Alex Vargas hidtil har annonceret. Til dagligt bor han i London, hvor han endnu ikke er lige så stort et navn som i Danmark, og også her følger nervøsiteten ham.

Annonce:

- I London er der ikke nogen, der ved, hvem jeg er. Populariteten er på ingen måde på niveau med Danmark. Der spiller jeg stadig for 300 mennesker, hvor der så er udsolgt, og der har jeg det stadig sådan, at det sagtens kan være, at publikum ikke kommer. Men forhåbentligt bliver det ikke sådan i Royal Arena, siger Alex Vargas.

Den danske musiker er aktuel med debutalbummet 'Cohere'. Han optræder i Royal Arena 8. februar, men kan inden da opleves på flere festivaler og indendørsscener.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: