Dansk rapper fundet død i Thailand

Den jyske rapper Orhan G døde mandag - kun en dag før sin 28 års fødselsdag

Her er flere billeder af Orhan G fra støttesiden på Facebook.(Foto: Facebook)
Her er flere billeder af Orhan G fra støttesiden på Facebook.(Foto: Facebook)

Kun en dag før sin 28 års fødselsdag døde rapperen Orhan G, der i virkeligheden hedder Orhan Karaca. Han blev fundet livløs på sit hotelværelse i Thailand.

Orhan G var en vigtig del af det pulserende hiphop-miljø i Aalborg og var også aktiv i crewet 'HvadEvigt', der blandt andre tæller Lord Siva og Toma. Orhan G var kendt som en glimrende freestyle-rapper, der i 2007 og i 2008  nåede finalestævnet til MC' Fight Night. Han har også arbejdet som musik-producer.

Jonny Hefty og Jøden - et underlødigt, utidigt og underholdende makkerpar. (Foto: Lone Allen) DK Album-anm. Bongkammerater i røg og hamp

Under sit ophold i Thailand havde Orhan G ikke nogen forsikring. Derfor kommer det til at koste cirka 100.000 kroner at få fragtet ham hjem fra Thailand. I den forbindelse er der nu startet en indsamling, hvor man kan donere penge til at få Orhan G hjem til Danmark.

Støttekoncert for Orhan G
Der vil også blive afviklet en støttekoncert i Aalborg på Store Bededag den 22. april, hvor familie og venner vil mindes Orhan G på behørig vis.

Facebook skrives der blandet andet følgende om Orhan G og støttekoncerten:

'Vi har desværre mistet Orhan. Og da han har valgt at sove ind i Thailand, uden en forsikring, kommer det til at koste familien omkring 100.000 kroner at få ham hjem, og gør vi ikke det, bliver han brændt og begravet i Thailand.

Derfor har vi lyst til at hjælpe, ved at mindes ham, med det vi ved han elskede mest – musikken.  Har du kendt Orhan, haft et godt minde, eller bare en sjov anekdote, så kom og fejre ham med os, Da det vil være godt for os alle, at få snakket med hinanden om en person vi alle er glade for.'

Der er umiddelbart intet kriminelt bag dødsfaldet.

9 kommentarer
Vis kommentarer