Dansk sangerinde mødte idolet Gaga

Lou Goddess fik sit livs oplevelse udenfor hotellet, hvor stjernen boede under sit ophold i København

Goddess og Gudinden. (Privatfoto)
Goddess og Gudinden. (Privatfoto)

For den unge sang-sild Lou Goddess blev onsdagen en helt speciel dag. Hun mødte sit store idol, Lady Gaga, der var i København for at optræde i Tivoli med crooner-veteranen Toni Bennett.

Det var nu ikke til koncerten, som Lou selvfølgelig også var til - ligesom hun har været til adskillige flere, både i ind- og udland - at hun mødte superstjernen.

Det var derimod ved hotellet, hvor Gaga boede under opholdet i hovedstaden.

Gaga var i byen for at optræde med crooneren Toni Bennett. (Polaris Images)
Gaga var i byen for at optræde med crooneren Toni Bennett. (Polaris Images)
 

Først havde hun egentlig opgivet at finde idolet på hotellet og var på vej væk i sin bil, men da hun holdt i et kryds, kiggede hun tilfældigt ind i en bil ved siden af - og der sad 'fandeme Lady Gaga', som hun udtrykker det.

- Jeg troede ikke mine egne øjne og kiggede en ekstra gang. Det VAR hende.

'Hi pretty girl'
Bilen blev vendt i en ruf, og hun fulgte efter Gaga-køretøjet De steg ud af deres respektive biler samtidig udfor hotellet.

- Jeg var målløs og råbte 'Gaga'. Hun sagde til vagterne, at det var i orden og kom over til mig. 'Hi pretty girl', hilste hun med et stort smil. Hun krammede mig og gav mig et kys på kinden. Hun stod pænt og aede mig på skulderen, mens jeg gjorde mobil-kameraet klar.

Lady Gaga og Tony Bennett. (Arkivfoto: Polfoto) INTL. MusikNYT Gaga gik i gulvet på scenen

Tony Bennett og Lady Gaga - det umage par fra New York samlede 17.000 i hjertet af København. (Arkivfoto: AP) Koncert-anm. Stjernemøde med klasseforskel

Jeg takkede hende for al den inspiration, hun har givet mig til at knokle med min egen musik. Hun takkede for de søde ord, og hun aede mig igen på armen og sagde 'bye sweetie'. Hvorefter jeg sagde, 'I love you', og Gaga svarede, 'I love you too', fortæller den danske sangerinde om sin store dag, der også endte med, at hun fik sagt farvel til Gaga, da hun skulle køre til ludfthavnen.

Lady Gaga i sin nye favorit-t-shirt. (Privatfoto)
Lady Gaga i sin nye favorit-t-shirt. (Privatfoto)
 

Tak for La Fontaine
Mens amerikaneren var i byen, gav hun sig også tid til en lille sær-optræden i jazzklub La Fontaine efter koncerten i Tivioli med Bennett.

Hun sang Edit Piaf-klassikeren 'La Vie en Rose' med aftenens orkester på spillestedet, og det blev fortjent modtaget med jubel.

Lady Gaga og Tony Bennett. (Arkivfoto: Polfoto) INTL. MusikNYT Gaga gav den gas på københavnsk jazzklub

Efterfølgende blev Gaga begavet med en La Fontaine-t.-shirt, og den var hun særdeles glad for.

Hun har lagt et billede op på sin Facebook.-side, og her skriver hun:

'Tak La Fontaine for min nye favorit-t-shirt og for, at jeg og drengene måtte spille i jazzklubben i aftes. København swinger bare'.

 

15 kommentarer
Vis kommentarer