Danske børn banker Justin Bieber

HITLISTENYT: Ungernes nye MGP-plade vælter stjernen fra toppen af albumlisten

Justin Bieber - de 44.000 billetter til canadierens koncert i Parken 2. oktober blev udsolgt på blot tre timer. (Foto: Polfoto)
Justin Bieber - de 44.000 billetter til canadierens koncert i Parken 2. oktober blev udsolgt på blot tre timer. (Foto: Polfoto)
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Justin Bieber har siddet solidt på tronen af den danske albumliste næsten uafbrudt siden nytår med 'Purpose', men efter 7 uger helt i top er det slut for popprinsen.

Det er dog ikke udenlandske stjerner som Rihanna, Adele eller Coldplay, der støder Bieber fra 1. pladsen, men derimod nogle danske børn.

Dødpopulær Jackson slår børnene

Traditionen tro er albummet med sangene fra ungernes MGP nemlig en storsællert, og også i 2016 ser det ud til, at rollingerne har haft held med at plage sig til kollektionen.

'MGP 2016' opnår en salgsscore på 7358 i debutugen, og det er mere end tre gange så meget, som Bieber afsatte den seneste uge.

Canadieren forvises til 2. pladsen, mens Rihannas 'Anti' er nummer 3 og internationalt succesfulde Lukas Graham falder ned på 4. pladsen efter hele 37 uger på listen.

Rihanna truer Lukas Graham

'MGP 2016' er den eneste nyhed i Top 30, hvor sangene fra de voksnes Melodi Grand Prix dumper ned som nummer 15 i anden uge.

Adele holder sig på 1. pladsen i både USA og Storbritannien, mens englænderens '25' er nummer 10 i Danmark.

Se den danske Top 10 forneden og Top 40 her

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+