Annonce:
Annonce:

Danske Mø hyldet af BBC

Sangerindens succes og baggrund bliver beskrevet i et langt interview i det britiske medie

MØ er nomineret ved årets BBC Music Awards. Her optræder hun ved festivalen NorthSide i Aarhus sidste år. (Foto: Per Lange)
MØ er nomineret ved årets BBC Music Awards. Her optræder hun ved festivalen NorthSide i Aarhus sidste år. (Foto: Per Lange)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Karen Marie Ørsted, bedre kendt som Mø, er for længst blevet et anerkendt musiknavn uden for landets grænser. Hun har optrådt i amerikanske Jimmy Kimmels talkshow, samarbejdet med store internationale kunstnere og toppet hitlisterne på både Spotify og iTunes.

Også i England har de opdaget den 27-årige dansker fra Odense. Under overskriften 'Mød MØ: Stemmen bag Spotify's mest spillede sang' bringer britiske BBC et langt interview med Mø.

MØ optræder ved Nobel-prisfest

Her beskriver journalisten blandt andet hendes succes med sangen 'Lean On', som er lavet af Major Lazer og er blevet den mest spillede sang på Spotify nogensinde.

- Hun er blevet fløjet rundt i verden, har optaget musikvideoen i Indien og har optrådt med sangen ved festivaler, prisshow og i talkshow, skriver BBC som en optakt til BBC Music Awards på torsdag, hvor 'Lean On' er nomineret til bedste sang.

Annonce:

Silkeborg-dj med verdens-hits

BBC spørger interesseret til Møs økonomiske gevinst ved at have været med på den mest afspillede sang på Spotify. Men sangerinden er åbenbart ikke så interesseret i penge.

Mø fortsætter amerikansk sejrsgang

- Jeg ved, jeg burde have en masse at sige om dette, men jeg har ikke rigtig tænkt over det, siger hun og fortsætter:

- Jeg ser ikke penge nogen steder fra, fordi jeg aldrig kigger på mine konti. Men hvis jeg ville tjene penge, skulle jeg nok have valgt en anden karriere.

Mø: Nu med slikkepind

Mø løftet desuden sløret for, at hun som barn var ganske irriteret på some forældres rejsevaner.

Annonce:

- De ville til Rom eller London og se spændende, kulturelle steder. Jeg hadede det! jeg ville hellere til et resort ved Middelhavet, for det gjorde alle mine venner. Men de (forældrene, red.) sagde: 'Nej, vi skal sove i telt to uger i bjergene', fortæller sangerinden.

Mø festede med Major Lazer

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: