Annonce:
Annonce:

Danske popdrenge er blevet millionærer: Så meget tjener de

Scarlet Pleasure indkasserer millioner efter danmarksturné og store koncerter, afslører regnskab

Joachim Dencker (t.v.) Emil Goll og Alexander Leonard Malone udgør Scarlet Pleasure, der for alvor placerede sig på danmarkskortet i 2017. Foto: Anthon Unger
Joachim Dencker (t.v.) Emil Goll og Alexander Leonard Malone udgør Scarlet Pleasure, der for alvor placerede sig på danmarkskortet i 2017. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Det går stærkt for Scarlet Pleasure.

For få år siden var trioen stort set ukendte. I dag høster de priser, optræder på nogle af landets største scener og tjener millioner af kroner.

Sidstnævnte aflæses i Scarlet Pleasures firmas spritnye regnskab, hvor det fremgår, at firmaets indtjening lyder på to millioner kroner.

Det er en gedigen opjustering i forhold til 2016, hvor de kørte 1,3 millioner kroner ind.

Scarlet Pleasures dobbelte triumf: Alting gik i sort

I begge regnskabsår har de trukket alle de tjente penge ud af firmaet i form af lønninger.

Således havde firmaet personaleomkostninger for 1,9 millioner kroner i 2017 og for 1,3 million kroner i 2016.

Det fremgår ikke specifikt, hvem de tre personer, der står angivet som beskæftigede i regnskabet, er, men de formodes at være bandets tre medlemmer, Emil Goll, Alexander Leonard Malone og Joachim Dencker.

Annonce:

I så fald svarer det til, at hvert medlem af bandet brutto fik udbetalt 52.778 kroner i månedsløn i 2017 og 36.111 kroner i 2016, såfremt de har delt pengene i tre lige store dele.

Scarlet Pleasure har udgivet to album, 'Youth is Wasted on the Young' og 'Mirage', og deres største hits inkluderer 'Deja Vu' og 'Limbo'.

Scarlet Pleasures firmas formål er at skrive, producere, spille og sælge musik, og i 2017 havde gruppen rige muligheder for at lukrere på netop det.

I foråret 2017 var de på danmarksturné med udsolgte koncerter, og de optrådte på Orange Scene på Roskilde Festival og på Grøn i sommer.

Vores debut er et langt samleje

I 2017 vandt Scarlet Pleasure desuden flere priser, blandt andet prisen for årets danske hit og årets danske gruppe ved Danish Music Awards samt prisen P3 lytterhittet.

Der er også lagt i kakkelovnen til en god indtjening i 2018.

Bandet spillede deres hidtil største koncerter i eget regi i foråret i Forum Black Box og i Scandinavian Congress Center i Aarhus, og i løbet af sommeren optræder de på festivalerne Tinderbox og Musik i Lejet.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Scarlet Pleasure. Bandets management oplyser, at de ikke ønsker at udtale sig.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: