Danske rappere pissede i pladebutik

Jøden og Hefty drak sig så stive til deres egen pladerelease, at de endte med at pisse i Stereo Studio. Her kan du se de to rapperes største druk-skandaler

Jøden og Hefty har sikkert rigtig mange druk-skandaler på cv'et. Her lister de de værste tre op. (Video og redigering: Stig H. Thøgersen)

Michael Jøden og Jonny Hefty har begge rundet de 40 år, men det betyder ikke, at de holder sig tilbage hverken til deres egne eller andres fester.

Når alkoholen bliver hældt indenbords, ryger fornuften som regel, og det gælder også for de to herrer.

Ekstra Bladet har fået 41-årige Michael Jøden og 45-årige Jonny Hefty til at liste deres tre største skandaler op.

Se dem fortælle om dem i klippet øverst i artiklen.

Se også: L.O.C. i selvsving

Du tror måske, at pis-skandalen ligger mange år tilbage, men faktisk var det i forbindelse med Jøden og Heftys seneste pladeudgivelse i 2013.

Her skulle de to herrer optræde og skrive autografer i Stereo Studio, og det var først dagen efter, at de fandt ud af, at de havde leveret en perle til skandale-listen.

Måske skyldes det, at Arnbitter havde valgt at sponsere en masse bitter til arrangementet.

'Sygeplejersken' Kenneth Kristensens fejl var, at han havde haft opkastninger, brokket sig, og på mange måder udvist usportslig opførsel under de mange forskellige druklege, som spænder alt fra sækkeløb med øl, ballonlege med øl, limbodans med øl – etcetera etcetera. flash - 5. aug. 2015 - kl. 17:15 Smukt? 15 fyre ydmyger ’sygeplejersken’

- Næste morgen blev vi ringet op af en meget sur mand, som fortæller, at vi har pisset inde i butikken, og der var ikke noget at gøre: De havde det på overvågningen, fortæller Jonny Hefty og fortsætter:

- Og så havde vi tørret det op med en Metallica-trøje til 400 kroner og lavet overskæg på en gine.

Først dér begyndte der at ringe en klokke hos de to rappere.

Se i klippet over artiklen, hvordan Jøden græd, da han skulle sige undskyld for pisseriet.

De to rappere spillede sent torsdag aften på P3 Scenen, hvor de både kastede en dildo ud til publikum, havde en oppustelig Lolita-dukke med på scenen og opfordrede folk til at ryge joints.

Se også: Prince ultralight

Om der blev pisset i vandet, vides ikke, men fredag var der godt fyldt ved Smukfests badesø
Denne innovative maskine slukker gæsternes juice-tørst
Her kan du se torsdagens Skanderbabe, Josefine.
Her er onsdagens babe, Michelle

1 af 2 Jøden og Hefty lister deres største druk-skandaler op. (Screendump)
2 af 2 Jøden og Hefty med DJ Static i midten. Alle tre fast inventar på danske festivaler - både på og uden for scenen. Og de er ikke for fine til at gå på druk på pladsen. (Foto: Philip Davali)