Denne maskine drikker Smukfest ned

På Skanderborg pøler folk vodka-juice-drinks i vildskab. Spektakulær maskine presser frugterne

Her kan du se den avancerede juicepresser. (Foto: Christian Kloster/Redigering: Stig Thøgersen)

Ole Opfinder har været en tur forbi en af Smukfests klassiske juicebarer.

Det er blevet til Jordens - eller i hvert fald Skanderborgs mest avancerede juicepresser: maskinen, som skræller og moser tonsvis af appelsiner, der forædles til juice, dertil en god sjat vodka.

Se, hvordan det hele foregår i klippet over artiklen.

'Sygeplejersken' Kenneth Kristensens fejl var, at han havde haft opkastninger, brokket sig, og på mange måder udvist usportslig opførsel under de mange forskellige druklege, som spænder alt fra sækkeløb med øl, ballonlege med øl, limbodans med øl – etcetera etcetera. flash - 5. aug. 2015 - kl. 17:15 Smukt? 15 fyre ydmyger ’sygeplejersken’

Vodka-juice er Skanderborgs-publikums næsten legendariske favoritdrink. Det er i bøgeskoven et helligt princip, at denne livets eliksir laves på friskpressede appelsiner.

DK MusikNYT - 6. aug. 2015 - kl. 18:58 Denne maskine drikker Smukfest ned

- Se engang, hvordan det under- og overjordiske transportbånd løser problemet. Vi har udviklet maskinen for at undgå at slæbe et utal af tons appelsin-affald til containerne bagved. Det har tidligere år været et hårdt og opslidende arbejde, fortæller barchef Uffe Østergaard til Ekstra Bladet, mens han viser rundt i juice-baren.

Det hårde fysiske arbejde fik juice-folkene til at gå i tænkeboks for at finde på en bedre løsning. Det blev til transportbånd, og baren er den første på festivalen med opfindelsen.

Og det er ikke kun godt for medarbejdernes ryg, men også for miljøet.

- Nu bliver skrællerne sendt direkte i en container og kørt på bio-forbrænding. Førhen var skrællerne i sorte sække og blev brændt ligesom så meget andet affald, fortæller Uffe Østergaard.

flash - 5. aug. 2015 - kl. 16:37 Jubelbrøl under bøgen: Det glæder vi os til

Sådan så det ud, da pladsen til musik-scenerne blev åbnet

Se også: Skanderborg-skandale: Fem 18-årige scorer nul damer

Foto: Polfoto DK MusikNYT - 5. aug. 2015 - kl. 17:52 Kontanter er overflødige på Skanderborg

13 kommentarer
Vis kommentarer