Det bliver ved og ved: Ny triumf for Lukas Graham

Karrieren kører på skinner for bandet, der kan tilføje endnu et trofæ til samlingen

Lukas Graham vader i succes. Foto: Per Lange
Lukas Graham vader i succes. Foto: Per Lange

Succesen vil ingen ende tage for det danske band Lukas Graham, der i år for alvor har fået sit internationale gennembrud.

Der er ikke nogen, der skal fortælle Lukas Graham, hvor skabet skal stå. Foto: Jonas Olufson DK MusikNYT Lukas Graham: Jeg ved hvordan jeg skal sælges

Bandet har således turneret rundt i USA og optrådt i diverse amerikanske tv-shows, og tirsdag kunne gruppen så også kalde sig indehaver af tredobbelt platin i Italien.

- Tredobbelt platinplade fra Italien. Wow!, skriver gruppen således til et billede af forsanger Lukas Graham Forchhammer og produceren Morten Ristorp, der poserer med bandets nyeste trofæ.

Morten Ristorp har i en periode desuden indtaget en midlertidig rolle som medlem i det populære band, da gruppen på et tidspunkt manglede en pianist.

Lukas Graham har netop optrådt på den danske Tinderbox festival i Odense, og i den kommende uge vender bandet igen snuden hjemad, når de giver koncerter i Allinge på Bornholm.

Senest er gruppen blevet kritiseret for at melde afbud til årets Tønder Festival, som bandet skulle have optrådt på i slutningen af august.

Lukas Graham favner nu ud mod udlandet. Han har aflyst sin koncert på Tønder Festival. (Foto: Jonas Olufson) DK MusikNYT Lukas aflyser dansk koncert

Afbuddet skyldtes, at det danske succesband blev tilbudt nogle 'unikke muligheder internationalt', som de ikke kunne takke nej til, lød det i en pressemeddelelse fra gruppen.

Lukas Graham har ikke fået ros for at aflyse sin optræden på Tønder Festival. Til gengæld hankede forsanger Graham op i sig selv og leverede varen lørdag aften på Tinderbox. Foto: Per Lange DK MusikNYT Efter aflysning: Lukas hanker op i sig selv

96 kommentarer
Vis kommentarer