Det bliver ved og ved: Ny triumf for Lukas Graham

Karrieren kører på skinner for bandet, der kan tilføje endnu et trofæ til samlingen

Lukas Graham vader i succes. Foto: Per Lange
Lukas Graham vader i succes. Foto: Per Lange

Succesen vil ingen ende tage for det danske band Lukas Graham, der i år for alvor har fået sit internationale gennembrud.

Se også: Lukas Graham: Jeg ved hvordan jeg skal sælges

Bandet har således turneret rundt i USA og optrådt i diverse amerikanske tv-shows, og tirsdag kunne gruppen så også kalde sig indehaver af tredobbelt platin i Italien.

- Tredobbelt platinplade fra Italien. Wow!, skriver gruppen således til et billede af forsanger Lukas Graham Forchhammer og produceren Morten Ristorp, der poserer med bandets nyeste trofæ.

@ristorp_ triple platinum plaque from Italy. Wow!

Et billede slået op af Lukas Graham POV #NoFilter (@lukasgraham) den

Morten Ristorp har i en periode desuden indtaget en midlertidig rolle som medlem i det populære band, da gruppen på et tidspunkt manglede en pianist.

Lukas Graham har netop optrådt på den danske Tinderbox festival i Odense, og i den kommende uge vender bandet igen snuden hjemad, når de giver koncerter i Allinge på Bornholm.

Senest er gruppen blevet kritiseret for at melde afbud til årets Tønder Festival, som bandet skulle have optrådt på i slutningen af august.

Lukas Graham favner nu ud mod udlandet. Han har aflyst sin koncert på Tønder Festival. (Foto: Jonas Olufson) DK MusikNYT - 24. jun. 2016 - kl. 15:19 Lukas aflyser dansk koncert

Afbuddet skyldtes, at det danske succesband blev tilbudt nogle 'unikke muligheder internationalt', som de ikke kunne takke nej til, lød det i en pressemeddelelse fra gruppen.

Lukas Graham har ikke fået ros for at aflyse sin optræden på Tønder Festival. Til gengæld hankede forsanger Graham op i sig selv og leverede varen lørdag aften på Tinderbox. Foto: Per Lange DK MusikNYT - 26. jun. 2016 - kl. 00:00 Efter aflysning: Lukas hanker op i sig selv

96 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Human Impact: 'Human Impact' (Ipecac-album/Ude 13. marts)
2.The Secret Sisters: 'Saturn Return' (New West-album/Ude 28. februar)
3.Honey Harper: 'Starmaker' (ATO-album/Ude 6. marts)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Andy Shauf: 'The Neon Skyline' (Anti-album/Ude nu)
2.The Wood Brothers: 'Kingdom in My Mind' (Honey Jar-album/Ude nu)
3.Wolf Parade: 'Thin Mind' (Sub Pop-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere