Dropper turné i Kina

Christopher har valgt at udskyde sin turné i Kina på grund af coronavirus

Flere danskere blev for nyligt evakueret fra Kina efter frygt for corona-smitte. Nu dropper Christopher så sin turné i landet. Video: Kenneth Meyer/Reuters via Ritzau Scanpix. Redigering: Kristian Hansen

De kinesiske fans kommer til at se langt efter den 28-årige popstjerne Christopher, der 3. marts skulle have gæstet landet.

Han har nemlig udskudt sin turné i Kina på grund af situationen med coronavirus i landet, der indtil videre har kostet over 550 mennesker livet.

Det oplyser Christopher på en story på sin Instagram-profil.

Isam B deltager i Dansk Melodi Grand Prix 2020 med sangen 'Bølger'. Foto: Lars Svankjær Event & Kultur Dansk hitmager med i Melodi Grand Prix

'Kina, jeg er så ked af at måtte fortælle, at jeg bliver nødt til at udskyde min turné som følge af den nuværende situation med coronavirus i landet,' skriver Christopher på sin Instagram-profil.

'Jeg bliver nødt til at sikre mine fans' sikkerhed og helbred og udskyde min turné i Kina,' fortsætter han.

De kinesiske fans må vente lidt endnu, før de får oplevet Christopher på kinesisk jord. Foto: Philip Davali
De kinesiske fans må vente lidt endnu, før de får oplevet Christopher på kinesisk jord. Foto: Philip Davali

Finder nye datoer
Christopher skriver endvidere på Instagram, at han arbejder på højtryk for at finde ud af, hvornår han i stedet kan gennemføre den planlagte turné i Kina.

'Information omkring nye datoer og billetter for marts måned vil blive annonceret hurtigst muligt. Kina, bliv ved med at vær stærk. Jeg savner jer så meget', lyder det fra popstjernen.

Efter planen skulle Christopher som en del af sin Europa turné have indtaget Hong Kong 3. marts. Herefter skulle han blandt andet også have givet koncert i Shanghai.

Christopher, der lige nu er aktuel med singlen 'Ghost', indleder sin store turné i Europa 9. februar, hvor han gæster London.

Som det fremgår af parrets udklædning, var aftenens tema 'De dødes dag. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix Film, tv & radio I chok: - Det er fuldstændig vanvittigt

1 af 2 Christopher har følt sig nødsaget til at udskyde sin turné i Kina. Foto: GONZALES PHOTO/KIM MATTHÄI LELAND
2 af 2 Christopher udskyder sin turné i Kina på ubestemt tid. Foto: Per Lange