Annonce:
Annonce:

Efter Dissings fald: Nu er han hjemme igen

I slutningen af februar faldt visesangeren om i Spanien, men nu er han tilbage i Danmark

Povl Dissing ved endnu ikke, hvornår han vender tilbage til scenen. Foto: Polfoto
Povl Dissing ved endnu ikke, hvornår han vender tilbage til scenen. Foto: Polfoto
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Povl Dissing var i Spanien for at indspille et flamenco-album, som han længe havde glædet sig til. Men glæden blev i stedet til uvished, da visesangeren faldt om på et marmorgulv og slog hovedet. Det skriver SE og HØR.

Povl Dissing faldet om

Den 79-årige sanger blev sendt til observation på intensivafdelingen på et hospital i Spanien, hvor de overvågede ham, da de frygtede, han havde fået en hjerneblødning. Men sådan stod det heldigvis ikke til.

- Povl har aldrig haft en hjerneblødning, som flere aviser skrev. Han faldt om på et marmorgulv og slog hovedet voldsomt, så han fik en meget kraftig hjernerystelse, fortæller hans manager, Marianne Jul Ørsted til SE og HØR.

Nu er han så vendt hjem til Danmark, og han ligger ikke længere til observation i Spanien men er hjemme i vante omgivelser.

Povl Dissing i bedring

Inden faldet var alt til flamenco-optagelserne gjort klar og lydprøverne var færdige, da han om tirsdagen faldt om. I dag er alting stadig i bero, men sangerens agentbureau Musik og Sang vil stadig ikke aflyse koncerter eller andre arrangementer, det fortalte sangerens manager til Ekstra Bladet tilbage i februar.

- Stemmen fejler ikke noget, og Povl regner da bestemt med at komme ud at synge igen. Om det bliver om to måneder eller et halvt år, er lidt svært at sige noget om lige nu, fortæller manageren nu til SE og HØR.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: