Annonce:
Annonce:

Efter festival-aflysning: Her er den triste årsag

Earl Sweatshirt har igen aflyst sin optræden på NorthSide. Første gang var det maven, den var gal med. Denne gang er det langt værre

Earl Sweatshirt er 'dybt useriøs', mener NorthSide-festivalen. Foto: All Over
Earl Sweatshirt er 'dybt useriøs', mener NorthSide-festivalen. Foto: All Over
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Smilene stivende i smilets by, da rapperen Earl Sweatshirt søndag valgte at melde afbud til årets NorthSide-festival i Aarhus, der starter på torsdag.

Det er anden gang, den 24-årige rapper melder fra til NorthSide, så arrangørerne var mildt sagt rasende, da de fik endnu et afbud fra amerikaneren.

Rapper aflyser koncert på NorthSide

Nu viser det sig, at det er på en trist baggrund, at Earl Sweatshirt har måtte trække sig fra den aarhusianske festival og fra en række andre koncerter.

- Earl kæmper med angst og depression, som er blevet forstærket af sorgen efter hans fars nylige død. Han troede, han ville være klar til at optræde, men det er han ikke i stand til. Han vil gerne undskylde over for sine fans og lover at komme tilbage, så snart han er klar, lyder det fra en talsmand for rapperen til det amerikanske musiksite Pitchfork.

Annonce:

Træt af aflysningen
Fra NorthSide ønsker man naturligvis det bedste for Earl Sweatshirt, men talsmand John Fogde er alligevel træt af omstændighederne omkring aflysningen.

- Det er jo ikke Earl Sweatshirt, vi har et problem med. Ham har vi ikke være i kontakt med. Det er holdet omkring ham. Bookere, managere og så videre, siger han og fortsætter.

- De har ikke givet os en ordentlig forklaring. Den har vi lige som alle andre kunnet læse på Pitchfork. Det, synes vi, ikke er seriøst. Det er rent ud sagt en frustrerende oplevelse at arbejde sammen med sådan nogle mennesker, siger John Fogde til Ekstra Bladet.

Verdensnavne: Festivalplakat er klar

Han understreger, at rapperen ikke skal optræde, hvis han ikke har det godt.

- Det accepterer vi selvfølgelig. Han skal passe på sig selv. Men derfor er det vigtigt, at vi får ordentlig besked, som vi kan handle ud fra, og det har vi ikke fået, siger han.

- Det lyder som om Earl Sweatshirt gerne vil gøre det godt igen, når han kan. Hvad hvis han ønsker at optræde på NorthSide i 2019?

- Det vi ikke interesseret i. Ikke så længe han arbejder sammen med de mennesker, siger John Fogde.

Amerikaneren bliver i Aarhus erstattet af soulbandet D/troit fra København.

Festivalen løber fra 7. til og med 9. juni med bl.a. Björk, Liam Gallagher, The War on Drugs, C.V. Jørgensen og Dizzy Mizz Lizzy på programmet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: