Efter fight med Naser: Nu skal vi på kaffedate

Popsangeren Mads Langer har lagt stridighederne med politikeren bag sig

Mads Langer er klar på at møde Naser Khader ansigt til ansigt. (Foto: Henning Hjorth)
Mads Langer er klar på at møde Naser Khader ansigt til ansigt. (Foto: Henning Hjorth)

Mads Langer er kendt for sine sukkersøde pophits, men den 31-årige sanger havde fundet de hårde gloser frem, da han i sidste uge kritiserede Naser Khader (K) på Facebook. Her protesterede han over politikerens udtalelse om, at kunstnere ikke er klædt på til at deltage i den politiske debat.

- Det er i min bog fuldstændig langt ude at sige. For det første: Hvilke sager taler han om? Det er en meget nedladende og stigmatiserende udtalelse, skrev Mads Langer.

Politiker - nej tak

Men nu er der opblødning på vej mellem de to herrer.

- Jeg har skrevet med Naser Khader om at gå ud at drikke en kop kaffe, sagde Mads Langer til Ekstra Bladet, da han mødte op til musikprisen P3 Guld i DR’s Koncerthus.

Se også: Ukendt Kunstner forgyldt af P3

- Jeg er jo ikke sur på nogen. Men når han siger som han gør, må han også forvente, at der bliver svaret igen, sagde Mads Langer og tilføjede, at det er Naser Khader, som har foreslået at mødes til kaffe.

Sangeren har dog ikke planer om at gøre politisk karriere.

Se også: De smukke og berømte klar til P3 Guld

- Jeg har ikke en mission om at blive politiker, men det er vigtigt at bruge sin stemme, når man har noget på hjerte. Jeg er et engageret menneske, som følger med i det samfund, jeg lever i, lød det fra Mads Langer.

22 kommentarer
Vis kommentarer