Annonce:
Annonce:

Efter mandens tragiske dødsfald: Nu gør sangerinde comeback

Kira Skovs plade bliver udgivet den 11. maj kun ganske kort tid efter, at hendes mand faldt død om

Kira Skov med manden i baggrunden. Foto: Polfoto
Kira Skov med manden i baggrunden. Foto: Polfoto
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

For knap tre måneder siden mistede sangerinden Kira Skov sin mand, Nicolai Munch-Hansen, der pludseligt faldt død om.

'Dødsårsagen er endnu ukendt, men skyldes formentlig en utilsigtet fatal kombination af euforiserende stoffer og alkohol,' skrev Kira Skov om tragedien via sit management i en meddelelse til Ekstra Bladet i februar.

Nu vender sangerinden tilbage med et nyt album, efter hun har holdt en mindre pause på grund af mandens tragiske dødsfald. 

Dansk musiker død - 39 år gammel

- Det er helt ærligt svært for mig, at sige, hvornår jeg er klar til at vende tilbage til mit arbejde. Min verden er revet i stykker, og jeg er stadig i processen at sætte den sammen igen, skriver sangerinden på sin Facebook-profil.

Annonce:

Albummet, som Kira Skov udkommer med den 11. maj, er lavet sammen med sangerinden Maria Faust. Oprindeligt skulle pladen have været ude før, men på grund af dødsfaldet tog Kira Skov en mindre pause.

- Vi har besluttet at udgive albummet den 11. maj, og vi har arrangeret en koncert i Vor Frelser Kirke den 10. maj. Jeg glæder mig til at fremvise projektet, som har været længe undervejs, og jeg håber, at jeg kan finde det helende at synge igen, skriver hun på profilen.

Nicolai Munch-Hansen havde været sammen med Kira Skov i mange år, og parret har sønnen Morgan på fire år sammen. Derudover har musikeren også datteren Nora på 14 år fra et tidligere forhold.

Peter A.G. efter dødsfald: Der er fortsat stoffer i musikmiljøet

Kira Skov har ikke udtalt sig offentligt om dødsfaldet udover en enkelt Facebook-opdatering, som hun skrev ugen efter, manden gik bort.

- Jeg elskede Nicolai med hele mit hjerte, og sorgen er ubærlig. Jeg leder efter styrke til at overkomme det her frygtelige tab, skrev hun dengang.

Kira Skovs kærlighedserklæring til afdød mand: Sorgen er ubærlig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: