Efter sønnens ulykke: Stine Bramsen aflyser koncerter

Stine Bramsen vil bruge et par dage på at sunde sig oven på oplevelsen sammen med familien

Lægerne regner med, at Stine Bramsen - her højgravid på scenen i 2014 - og hendes søn bliver udskrevet inden weekenden. (Foto: Jonas Olufson)
Lægerne regner med, at Stine Bramsen - her højgravid på scenen i 2014 - og hendes søn bliver udskrevet inden weekenden. (Foto: Jonas Olufson)

Popglade musikfans i Silkeborg og i Jelling må se langt efter Stine Bramsen, som skulle have optrådt i de to byer på henholdsvis fredag og lørdag.

Den 29-årige sangerinde har aflyst weekendens koncerter, efter at hun lørdag oplevede enhver forælders mareridt. Hendes søn faldt ud af vinduet fra første sal i det klubhus, som blev brugt af Stine Bramsen og hendes band som backstagelokale.

Det forventes, at Stine Bramsen og hendes søn snart kan udskrives. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Stine Bramsens søn faldt ud af vinduet: Sådan har han det

Den 20 måneder gamle Alfred blev akutindlagt på Odense Universitetshospital, hvor han stadig ligger til observation. Stine Bramsens agent, Torben Ravn, kunne mandag fortælle, at Alfreds tilstand er stabil, omstændighederne taget i betragtning, og at lægerne regner med at kunne udskrive ham inden weekenden.

Publikum i Silkeborg og ved Jelling Musikfestival kan i stedet glæde sig til popdrengene fra Scarlet Pleasure, som for tiden er på turné og med få dages varsel er trådt til som afløser for Stine Bramsen.  Det oplyser sangerindens management til Ekstra Bladet.

- Det er vi selvfølgelig meget kede af, idet vi havde glædet os til at præsentere Stine Bramsen med sit solo projekt, men det er selvfølgelig fuld forståeligt, at hun tager det valg og vælger at være sammen med sin søn, siger leder af Jelling Musikfestival Lars 'Charlie' Mortensen.

Stine Bramsen vil i stedet bruge et par dage på at sunde sig oven på oplevelsen sammen med familien.

Alle forældre frygter at få en besked, som Stine Bramsen fik i går. (Arkivfoto: Mogens Flindt) Underholdning Stine Bramsen aflyste koncert: Søn indlagt på intensiv efter fald fra vindue

Lørdag måtte hun også aflyse sin koncert i Svendborg, da faldulykken skete kort før, hun skulle på scenen. 

Dagen efter takkede hun på Instagram for de mange hilsner til hende og familien.

19 kommentarer
Vis kommentarer