Eksotiske Mø spiller koncert i ferieparadis

Sangerinden Mø er taget hele vejen om på den anden side af kloden for at give koncert ved Rhythm and Vines-festivalen i New Zealand

Mø har haft et fantastisk år. I april vandt hun P3 prisen ved P3 Guld, og hun hev talrige statuetter hjem ved både årets Danish Music Awards og Gaffa-prisen 2014. (Foto: Mogens Flindt)
Mø har haft et fantastisk år. I april vandt hun P3 prisen ved P3 Guld, og hun hev talrige statuetter hjem ved både årets Danish Music Awards og Gaffa-prisen 2014. (Foto: Mogens Flindt)
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Med sine høje temperaturer, sit azurblå havvand og sine palmer er New Zealand en fantastisk feriedestination for de danskere, som hader sjap, slud og frostgrader.

Og en af de danskere, der for tiden befinder sig i det lune paradis, er den 26-årige sangerinde Mø. Hun er dog ikke rejst til New Zealand for at slappe af.

- Jeg har ikke været i New Zealand, siden jeg var otte år gammel. Nu er jeg her igen, og i morgen skal jeg spille til Rhythm and Vines-festivalen. Yes! skrev den unge odenseaner søndag på sin Facebook-profil.

MØ mødt op i forklædning

Rhythm and Vines er en musikfestival, som bliver holdt i byen Gisborne i New Zealand og varer tre dage. Foruden den danske popstjerne spiller blandt andre det engelske rockband Bastille på årets udgave af festivalen.

Når året er omme, kan Mø se tilbage på et fantastisk 2014, hvor hun for alvor slog igennem som en af Danmarks store stjerner på den musikalske himmel.

Således vandt hun i april P3 prisen ved P3 Guld, ligesom hun hev talrige statuetter hjem ved både årets Danish Music Awards og Gaffa-prisen 2014.

Derfor optrådte Mø ikke ved prisfest

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind