Ekstra Bladet Brandt af: Sur Steffen aflyser

Blot en halv time før, interviewet skulle have fundet sted, meldte TV-2-frontmanden, at han alligevel ikke ville i spalterne

Steffen Brandt - sangeren fra TV-2 er vist nærmest ulykkelig. (Foto: Polfoto)
Steffen Brandt - sangeren fra TV-2 er vist nærmest ulykkelig. (Foto: Polfoto)

TREOS 2-STJERNEDE ANMELDELSE: TV-2 alias Danmarks kedeligste orkester drager på landevejen gennem foråret og sommeren. (Foto: Universal) DK Album-anm. TV-2 går helt i sort

To stjerner og overskriften ’TV-2 går i sort’ fra Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo. Mere skulle der ikke til, før popmusikeren Steffen Brandt aflyste et stort interview.

Thomas Treos anmeldelse af TV-2’s nye album ’Det gode liv’ var mere, end Steffen Brandt kunne klare.

- Jeg kan ikke se mig selv tale med Ekstra Bladet efter den anmeldelse, sagde Steffen Brandt ifølge Kathleen Kai-Sørensen, product and promotion manager, fra Universal om årsagen til, at han alligevel ikke ville give interview til Ekstra Bladet.

Kedeligt afbud
Thomas Treo skrev blandt andet i sin anmeldelse: ’Der er album, som ændrer ens liv og følger en for evigt. Man kan huske, hvor man var første gang, tonerne ramte en, og lige meget hvornår, man sætter værket på igen, så overvældes man af musikkens tidløse kvaliteter og bevægende kraft. TV-2’s album nummer 418 - sådan føles det i hvert fald - er ikke en af den slags plader. Tværtimod’.

Det er åbenbart kun TV-2 selv, der må kalde bandet ’Danmarks kedeligste orkester’, men i morgen, fredag, udkommer ’Det gode liv’, og så kan alle, der køber albummet, selv afgøre, om der er fornyelse og fængende melodier eller om Steffen Brandt og Co snurrer rundt i en kedelig rille.

1 af 2 Steffen Brandt og co. er på banen med endnu et album. (Foto: Universal)
2 af 2 Steffen Brandt - sangeren fra TV-2 er vist nærmest ulykkelig. (Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer