Annonce:
Annonce:

Elskovsponyen rider igen

Johnny Deluxe er efter lang pause klar til endnu en tur i manegen

Noam Halby (yderst til højre) og resten af Johnny Deluxe genopliver bandet. (Pr-foto)
Noam Halby (yderst til højre) og resten af Johnny Deluxe genopliver bandet. (Pr-foto)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Tre album, en lang række singler, guld- og platinplader og heftig turnéaktivitet blev det til, før Noam Halby og resten af popbandet Johnny Deluxe i 2010 valgte at sige stop og opløse bandet.

Nu er de friske fyre bag sange som 'Elskovspony', 'Vi Vil Ha’ Mer', 'Drenge Som mig', 'Så Er Det Sommer' og 'Drømmer Jeg' imidlertid klar igen med en ny single, der udkommer 6. februar.

- Pausen væk fra hinanden og fra Johnny Deluxe har gjort os godt. Vi har alle haft gang i en masse musikalske projekter hver for sig i de år, der er gået, siden vi opløste bandet. Mere og mere er det dog gået op for os, at vi ikke kan undvære hinanden. Hverken som venner eller bandkollegaer. Og så savnede vi alle sammen bare Johnny sindssygt meget, lyder det i en pressemeddelelse fra Johnny Deluxe, der til foråret følger singleudgivelsen op med en række koncerter rundt omkring i Danmark. 

'Til Verdens Ende' er forløber for et album, der i skrivende stund er i støbeskeen. Firemandsbandet er gendannet i den oprindelige besætning med Noam Halby, Jakob Glæsner, Søren Itenov og Morten Lynggaard

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: