Eminem giver Roskilde fingeren

Det bliver heller ikke i år, at den utilnærmelige superstjerne optræder på Orange

Eminem - den kontroversielle rapper fra Detroit aflyste sin koncert i Parken i sensommeren 2005. (Foto: AP)
Eminem - den kontroversielle rapper fra Detroit aflyste sin koncert i Parken i sensommeren 2005. (Foto: AP)

En koncert med Eminem står øverst på manges ønskeliste. Også Roskilde Festivals.

Hiphoppens største superstjerne er særligt eftertragtet, fordi han fortsat aldrig har optrådt i Danmark. Det ændres der ikke på i 2015.

- Nej, det bliver heller ikke i år, men jeg prøvede igen, siger Jesper Christensen, der er boss hos den danske afdeling af verdens største koncertarrangør Live Nation.

- Jeg tror, det er niende år i træk, jeg forgæves har forsøgt at få Eminem til Danmark, fortæller Jesper Christensen, der er hovedleverandør af store navne til blandt andet Roskilde Festival.

Eminem under en koncert i New York i september 2010. (Foto: AP/Jason DeCrow) DK MusikNYT Derfor kommer Eminem ikke til Danmark

Eminem alias 42-årige Marshall Bruce Mathers III er tilsyneladende ikke meget for at spille live, men sidste sommer drog han på en kort stadionturné i USA med sin duetpartner Rihanna.

I weekenden efter Roskilde Festival gav rapperen fra Detroit desuden to koncerter på Wembley Stadium i London, hvilket var hans eneste shows på europæisk grund i 2014.

Coveret til Eminems aktuelle 'The Marshall Mathers LP 2', der er hans ottende studiealbum. INTL. Album-anm. Eminem: Mesteren i mundlort

Eminem skulle have optrådt i Parken i sensommeren 2005, men han aflyste et par uger før koncertdagen på grund af ’udmattelse og andre helbredsmæssige årsager’.

Ti år efter venter hans danske fans stadig på, at han dukker op, og de kommer altså til at vente mindst et år mere.

0 kommentarer
Vis kommentarer