ENDELIG! Verdenskendt rapper til Roskilde Festival

Eminem er den seneste scoring til dette års Roskilde Festival

Hør programchef for Roskilde Festival, Anders Wahrén, fortælle om scoringen her

Han har aldrig sat sine fødder i mudderet på Roskilde Dyrskueplads, men har stået højest på ønskelisten for den populære festival i flere år.

Nu bliver det endelig en realitet, og de mange fans af  'The Real Slim Shady' kan godt begynde at glæde sig. Eminem kommer nemlig på Roskilde Festival 2018.

På festivalturné: Eminem endelig til Roskilde?

Det bekræfter festivalen i en pressemeddelelse.

- Et musikhistorisk øjeblik er i vente, når den amerikanske rapper Eminem i 2018 omsider spiller sin første danske koncert nogensinde. Eminem har siden årtusindskiftet været den suverænt mest ønskede kunstner blandt Roskilde Festivals deltagere, lyder det i pressemeddelelsen.

Kongen af Twitter til Jylland

Han har været et ønske for festivalen i flere år - og nu sker det endelig! Foto: AP
Han har været et ønske for festivalen i flere år - og nu sker det endelig! Foto: AP

Hovednavn på Orange Scene
Eminem kommer til at være et af hovednavnene på festivalen og skal naturligvis spille på Orange Scene. Den længe ventede koncert vil blive afholdt onsdag 4. juli.

Ifølge pressemeddelelsen er koncerterne en af de få, der bliver afholdt i Europa.

Bitch-fight i Hollywood: Her er de kendte, der hader hinanden

Den amerikanske rapper har aldrig besøgt Danmark, og derfor har han også været et stort ønske for den populære festival. I 2005 skulle han have givet en koncert i Parken, men aflyste grundet udmattelse.

- Vi har forsøgt at få Eminem til Roskilde Festival hvert eneste år siden årtusindskiftet, så det er nærmest helt ubeskriveligt, at det endelig lykkes for os her i 2018. Jeg kan ikke komme i tanke om et større scoop end at få ham på årets plakat, og jeg var lige ved at knibe en lille tåre, da jeg endelig fik det bekræftende opkald, siger festivalens programchef Anders Wahrén.

I alt er 175 navne på plakaten ved dette års Roskilde Festival. Tidligere offentliggjorte navne tæller Gorillaz, Bruno Mars, David Byrne og Stormzy, Nephew, Benal og First Aid Kit til festivalen i 2018.

Ny dansk popstjerne: Her har du set ham før