Falktoft og Smith beklager farvel til Tinderbox

Sidste år var Peter Falktoft og Felix Smith populære som konferenciers på den nye fynske festival. I år er de blevet skiftet ud i 11. time

- Det er naturligvis beklageligt, at det er endt sådan, siger Line Breinholt om Peter Falktoft og Felix Smiths farvel til Tinderbox. (Foto: Anthon Unger)
- Det er naturligvis beklageligt, at det er endt sådan, siger Line Breinholt om Peter Falktoft og Felix Smiths farvel til Tinderbox. (Foto: Anthon Unger)

'Nederen... @PeterFalktoft og Felix er ellers mega dope... Det er sgu lidt ærgerligt, med Brian og Uffe. De passer ligesom bare ikke rigtig ind i rollen'.

Sådan skriver Søren Brandt Nielsen som kommentar til det opslag Tinderbox torsdag aften postede på Facebook. Her kunne de fortælle de mange festivalgæster, at Peter Falktoft og Felix Smith er pillet af plakaten som værter ved årets festival.

Med kun en uge til Tinderbox slår dørene op til sin anden udgave, er Uffe Holm og Brian Lykke kørt i stilling i stedet.

De to eks-konferenciers har ikke selv nogen kommentarer til sagen, men deres pressekvinde, Line Breinholt, kalder det i en mail til Ekstra Bladet for 'super ærgerligt', at aftalen er mellem parterne er røget i vasken.

- Det er super ærgerligt, men der er ikke noget drama, og der kommer derfor ikke noget efterspil. Vi kunne simpelthen bare ikke blive enige om forholdene, og længere er den ikke, skriver hun.

Hun beklager, hvis nogle af de to populære herrers fans er skuffede over at gå glip af dem på scenen i Tusindårsskoven.

- Det var aldrig hensigten at skuffe nogle, og det er naturligvis beklageligt, at det er endt sådan.Til gengæld er Peter aktuel med et nyt online projekt på mandag, og Felix er snart retur på skærmen hos TV2 igen, det håber vi kompenserer, skriver hun.

Sidste år var Felix Smith og Peter Falktoft værter på Tinderbox. Det skulle de også have været i år. Men det skal de så ikke alligevel. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte Ny Tinderbox-ballade: Dropper værter en uge før festivalen

Om årsagen til udskiftningen af konferenciers skriver Morten Hopballe, der pressetalsmand for Tinderbox i en sms til Ekstra Bladet.

Vi har ikke kunne blive enige om forholdene. Hvad det mere konkret drejer sig om, er en sag mellem Tinderbox og Peter og Felix, men der er ikke noget drama i det.

33 kommentarer
Vis kommentarer