Festival udsolgt på rekordtid

Festivalen Musik i Lejet må igen melde alt udsolgt. Denne gang sker det på rekordtid

Foto: Anthon Unger
Foto: Anthon Unger

Interessen for Musik i Lejet i Tisvildeleje er enorm. Derfor kan musikfestivalen allerede nu melde totalt udsolgt af billetter.

Det skriver TV2 Lorry.

Onlinesalget af billetter til Musik i Lejet blev sat til salg søndag formiddag klokken 10. Allerede 38 minutter senere var de 8500 billetter udsolgt.

Og det er ét minut hurtigere end sidste år, hvor der også var stort tryk på billetsalget. Her var der nemlig udsolgt allerede efter 39 minutter.

- Klokken 10 var der flere end 14.000 personer, som klikkede ind på hjemmesiden. Det betyder, at de første er kommet igennem med det samme, og derfor blev alle billetter sat på 'hold', hvorefter resten har måttet vente, siger Katrine Gissel, kommunikationsmedarbejder for Musik i Lejet, til TV2 Lorry.

Allerede lørdag formiddag var interessen stor. Her blev billetsalget tyvstartet, da det lokale billetsalg til festivalen åbnede.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvilke kunstnere der skal optræde til Musik i Lejet i 2020. Tidligere har store danske navne som Rasmus Seebach, Nik & Jay og Christopher blandt andet lagt vejen forbi den populære nordsjællandske festival.

Musik i Lejet afvikles i 16. til 18. juli 2020.

Slayer i Belgien den forgangne sommer - veteranerne fra venstre: Paul Bostaph, Kerry King, Tom Araya og Gary Holt. Foto: Tom Tronckoe INTL. MusikNYT Helt slut: Legenderne er færdige

Stine Bramsen i spidsen for Alphabeat, der var på scenen i historiske K.B. Hallen på Frederiksberg i præcis  halvanden time. Foto: Per Lange Koncert-anm. Stine og drengene i afbrudt samleje

Sturgill Simpson manifesterede sig som en af sin generations væsentligste sangskrivere - han spiller i Store Vega 21. januar. Foto: Semi Song DK MusikNYT Kåring: Årets udenlandske album

15 kommentarer
Vis kommentarer