Festklar Christopher: Jeg plejede at ligge ude i smatten

Hitsangeren er ikke nervøs for de ventede regnmængder

Christopher (med hår) ville kun have taget et billede, hvis det blev en selfie. Så det blev det. Foto: Privat
Christopher (med hår) ville kun have taget et billede, hvis det blev en selfie. Så det blev det. Foto: Privat

Sangeren Christopher er netop ankommet til årets Roskilde Festival i højt humør.

- Jeg tror, det bliver rigtig godt, og jeg glæder mig meget. Roskilde-ugen er hellig for mig, så det er lidt som en ferie. Jeg glæder mig til at se Phlake, Justice, The Weeknd og Rag'N'Bone Man, siger han med et stort smil og tilføjer.

- I dag er dagen rent musikalsk.

Christophers kvindelige følgere på billeddelingsmediet Instagram er i ekstase, efter popsangeren deler afslørende video. Foto: Philip Davali DK MusikNYT Ny Christopher-video: Kvindelige følgere i ekstase

Christopher har været på Roskilde Festival syv år i streg, fortæller han, og han står da også næsten og tripper i sin venten på, at musikken skydes i gang her klokken 18.

- Det er et af sommerens store højdepunkter, Roskilde er totalt optur. Jeg har tidligere ligget ude i smatten, men nu er det luksusversionen, hvor man kører frem og tilbage. Her er bare en fed stemning, og man ærgrer sig, hvis man ikke er med, siger Christopher.

- Der er jo en masse regn på vej. Er det noget, der kan ødelægge din festivaloplevelse?

- Nej, det følger jo med. Man kan ikke få strålende solskin hvert år. Det skal nok blive sjovt - jeg er ikke så bange for regnen, siger han.

Normalt ser man kun Christopher som mand. Men nu prøver han sig med noget andet. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Se billederne: Christopher skifter køn

Hitmageren arbejder netop nu på et nyt album.

- Jeg er lige kommet hjem efter en tur i Asien og har været hjemme tre dage de seneste to måneder. Jeg er i fuld plade-mode, og jeg glæder mig sindssygt meget til at udkomme med noget nyt, siger Christopher.

- Kan jeg lige tage et billede til artiklen?

- Ja, men kun hvis det er en selfie.

2 kommentarer
Vis kommentarer