Foo Fighters dropper Danmark

Det populære rockband kommer hverken på Roskilde, Tinderbox eller NorthSide

Dave Grohl i front for Foo Fighters, der senest gav koncert på dansk grund i sommeren 2011. (Foto: AP/Owen Sweeney)
Dave Grohl i front for Foo Fighters, der senest gav koncert på dansk grund i sommeren 2011. (Foto: AP/Owen Sweeney)

Danske fans af Foo Fighters skal til Hamborg, Gøteborg, Oslo eller London, hvis de vil opleve rockgruppen på den kommende sommerturné i Europa.

Foo Fighters spiller nemlig ikke i Danmark i denne omgang. Det udtaler Jesper Christensen, der er direktør i Live Nation, som sædvanligvis arrangerer Foo Fighters’ koncerter på dansk grund.

- Det har desværre ikke været muligt i år, erkender Jesper Christensen overfor Ekstra Bladet.

Foo Fighters - kvintetten opdaterer den klassiske lyd af de mægtige 1970'ere. (Foto: Ringo) INTL. Album-anm. Foo Fighters: Hverdagens rockhelte

Dave Grohls orkester er i Europa fra slutningen af maj til slutningen af juni, og amerikanerne vender altså hjem inden, Roskilde Festival finder sted de første fire dage af juli - se bandets turplan her

Foo Fighters er efterhånden blevet så populære, at de kan spille stadionkoncerter i blandt andet London, Manchester og Gøteborg, hvilket Danmark ifølge Jesper Christensen ikke kan hamle op med.

Dave Grohl fra Foo Fighters, der plejer at kunne fylde stadions i Storbritannien. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Foo Fighters ændrer navn

Der var omkring 18.000 publikummer, da Foo Fighters senest optrådte herhjemme med en koncert på Refshaleøen i København i 2011.

Foo Fighters er i Europa, mens Roskilde-konkurrenterne Tinderbox og NorthSide finder sted i juni i henholdsvis Odense og Aarhus, men de to festivalers bagmand, Brian Nielsen, siger til Fyens, at han forgæves har forsøgt at booke kvintetten. 

0 kommentarer
Vis kommentarer