Fræk firkant og blackout: Festivalgæsterne gør status

En uges fest og musik er slut, og en flok trætte men glade gæster vendte søndag snuden hjemad. Vi mødte nogle af dem til en status på årets Roskilde Festival

De første startede allerede festen forrige fredag, og efter ti dage med druk, musik, sol og sandsynligvis ikke ret meget søvn, vendte de sidste gæster søndag hjem fra Roskilde Festival.

Blandt de tomme telte og midt i det uoverskuelige rod på campingområderne mødte vi nogle af de mange gæster, der stædigt holdt ud til det sidste.

Og selvom det har været hårdt at sove i telt midt under hedebølgen, så er de mange besøgende blevet en del oplevelser rigere, og de går derfor hjem med et stort smil på læben.

- Det var det fedeste med alle festerne rundt omkring. Så går man ti meter, så er der kæmpe fest i en camp, og så går man måske 20 meter længere, så er der en ny fest, siger Kári Lund

Roskilde Festival havde selvfølgelig masser af musik på programmet, men der faktisk flere af de unge, der bedre kan lide 'warm up-dagene', hvilket vil sige de første dage inden musikken starter.

Her bliver der drukket masser af alkohol, hørt musik i diverse camps og spillet en masse drukspil. Det går vildt for sig, og det medfører da også flere mindeværdige episoder for gæsterne.

- Der var nogle stykker i vores camp, der gav den gas med både en trekant og en firkant, og havde det rigtig hyggeligt i et lille tomandstelt. Det kunne vi høre hele natten nærmest, griner Morten Pedersen.

Tilbage på pladsen er nu kun spøgelsesagtige lejre og tomme flasker og madvarer, der vidner om den fest, der har været den seneste uge. Gæsterne er taget hjem, og oprydningsbilen kører så småt ind på pladsen, der nu skal have fjernet alle spor fra dette års Roskilde Festival.

Hør om gæsternes vilde festival i klippet over artiklen!

46 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.The Stray Cats: '40' (Surfdog-album/Ude 24. maj)
2.Justin Townes Earle: 'The Saint of Lost Causes' (New West-album/Ude 24. maj)
3.Laid Back: 'Healing Feeling' (Brother-album/Ude 3. maj)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Garcia Peoples: 'Natural Facts' (Beyond Beyond is Beyond-album/Ude nu)
2.woods + segal: 'Hiding Places' (Backwoods Studioz-album/Ude nu)
3.Rozi Plain: 'What a Boost' (Memphis Industries-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere