Gav Roskilde-hovednavn nul stjerner: Hvad siger han nu?

Ekstra Bladets Henrik Queitsch vurderer Red Hot Chili Peppers' tilbagevenden til Orange Scene i 2016

Her kan du høre Henrik Queitsch vurdere, hvad publikum kan forvente, når Red Hot Chili Peppers rammer Orange Scene på Roskilde Festival 2016.

- De var mentalt fraværende!

Se også: Hovednavn: Megaband på Roskilde

Så markant er meldingen fra Ekstra Bladets anmelder Henrik Queitsch, da han mindes det amerikanske rockband Red Hot Chili Peppers' optræden på Roskilde Festival i 2007.

Koncerten valgte han efterfølgende at give nul stjerner i sin anmeldelse, og det er en forbløffet Henrik Queitsch, der onsdag kunne notere sig, at det funky band bliver et af hovednavnene på Roskilde Festival 2016.

LÆS HANS ANMELDELSE FRA 2007 HER:
0 stjerner til ynkelige Chili Peppers

- Det er i hvert fald en overraskelse, da de har leveret en af de ringeste koncerter nogensinde på Orange Scene. Jeg har været på Roskilde Festival siden 1978, så jeg har set rigtig mange koncerter på Orange Scene, lyder det fra den garvede skribent, som ikke har revurderet sin holdning til oplevelsen i 2007.

Flea og Anthony Kiedis under Chili Peppers' famøse optræden for otte år siden. (Foto: Bjørn Stig Hansen) DK MusikNYT - 28. okt. 2015 - kl. 13:48 Roskilde forsvarer hovednavn: Kan kun blive bedre

- Der stod fire mennesker på scenen og spillede hver deres koncert. Altså, Red Hot Chili Peppers har altid været sådan et lidt sloppy live-band, som har det med at rode sig ud i sådan nogle lange funk-jams, som det vist kun er dem, der kan se den dybere mening med. Men i 2007 var der ikke andet end en lang jam-session. Eller, man kan ikke engang kalde det en jam-session, for de spillede nærmest ikke med hinanden, husker Henrik Queitsch.

I klippet herover artiklen kan du høre Henrik Queitsch vurdere, hvad publikum kan forvente, når Red Hot Chili Peppers rammer Orange Scene på Roskilde Festival 2016.

Tidligere på året talte Red Hot Chili Peppers om deres optræden til Super Bowl. (Video: AP)

19 kommentarer
Vis kommentarer