Gnags-musiker død som 60-årig

Peter A.G. meddeler på Facebook, at orgel-spilleren Ivan Sørensen er sovet ind

Ivan Sørensen (nummer to fra højre) døde i onsdags. Her ses han sammen med kammeraterne i Gnags, som han var med i fra 1972 til 2003. (Foto: Polfoto)
Ivan Sørensen (nummer to fra højre) døde i onsdags. Her ses han sammen med kammeraterne i Gnags, som han var med i fra 1972 til 2003. (Foto: Polfoto)

Gnags-forsanger Peter A.G. er i sorg. En af hans nære venner, Ivan Sørensen, som i mange år var med i Gnags døde i onsdags i en alder af 60.

'Det er med stor sorg, vi må meddele, at Ivan Sørensen, Gnags' legendariske orgelspiller og keyboard-mand fra 1972-2003 er død i Ajstrup den 22.7,' skriver Peter A.G. blandt andet på sin Facebook-profil.

Peter A.G. Nielsen vaskede hår i danskvand under Gnags' gamle landeplage 'Burhøns'. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. Gnags' swingerklub er åben igen

Her hylder han samtidig Ivan Sørensens store musikalske talent. Ivan Sørensen spillede orgel og keyboard i Gnags, men mestrede en lang række instrumenter og genrer. Mandolin, guitar og klaver - og blues, rock og soul.

'Specielt som Hammond-organist var Ivan uovertruffen. Hans sans for det harmoniske, hans feeling og ustoppelige fantasi,' skriver Peter A.G. på Facebook.

Peter A.G. lærte Ivan Sørensen at kende i begyndelsen af 70'erne, hvor han flyttede ind i det kollektiv i Aarhus, hvor Peter A.G. boede. Siden spillede han med i Gnags indtil 2003.

Økonomisk har Peter A.G. grund til at hæve armene. (Arkivfoto: Per Lange). Underholdning Peter A.G. er hovedrig

20 kommentarer
Vis kommentarer