Gratis livekoncert kun på Ekstra Bladet: - Det bliver første gang

Jung glæder sig til at give koncert på ekstrabladet.dk onsdag klokken 20, og for første gang har de et fjerde medlem med på scenen

Jung gav den gas til Zulu Awards tidligere på året. Foto: Anthon Unger
Jung gav den gas til Zulu Awards tidligere på året. Foto: Anthon Unger
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

De bragede i 2019 ind på de danske hitlister og har på kort tid indtaget den danske musikscene. Og onsdag aften indtager de Ekstra Bladets hjemmeside.

Coronavirussen har lukket store dele af Danmark ned, og for de fleste betyder det, at påsken i år bliver noget mere stille, end den plejer. Den kommende tid bliver også noget mere stille for Jung, end det var planen, for bandet har været nødt til at udskyde en lang række udsolgte koncerter til senere i år.

Men klokken 20 går det danske poporkester live på ekstrabladet.dk, hvor de har planer om at give danskerne en fest og få taget forskud på påsken.

- De kan forvente et Jung-band, der har øvet sig og er klar til at vise noget af det, som man også kan se, når vi engang får lov til at komme ud at spille igen, siger Jonas Jung og fortsætter:

- Men det er første gang, vi har en trommeslager med - ellers har vi bare spillet os tre. Vi har Frederik Haakansson med på trommer, så det er lidt Jung 2.0, vi skyder i gang i aften.

Utroligt: Dansk trio slår megaband

Jonas Jung glæder sig over tilføjelsen, der kommer til at give bandets live-optrædener noget ekstra.

- Det betyder, at vi er lidt mere fri, fordi vi har fået en trommeslager med. Før havde vi trommerne i en computer, men nu er det faktisk et menneske, der spiller. Så man kan skrue lidt mere op for volumen og dynamikken og den slags ting, siger Jonas Jung, der regner med, at det ikke er sidste gang, han spiller med dem:

- Han er jo sådan en hired gun (musiker som bands og artister hyrer ind - blandt andet når de skal på turné, red.), men håbet og drømmen er da helt klart, at han skal følge os fremadrettet. Det var også ham, der skulle have været med på de mange koncerter, vi skulle have spillet til sommer.

'Fuldstændig sindssygt'
Jung er braget ind på den danske musikscene og har netop udgivet bandets første album, 'Blitz', der er blevet taget rigtig godt imod.

Albummet er blevet rost af anmelderne, hvor Gaffa blandt andet kvitterede med seks stjerner, og Ekstra Bladets Thomas Treo gav fire stjerner og kaldte dem et frisk pust, som vil få danskernes popører til at blafre.

Nyt dansk popband: Ikke til at stå for

Det hele er derfor gået hurtigt for bandet i løbet af det seneste års tid.

- Det har først og fremmest været fuldstændig sindssygt. Det er en mærkelig følelse, for vi har stadig kun prøvet at spille én rigtig koncert i vores eget navn, så vi havde set frem til at møde en masse mennesker på vores danmarksturné, som skulle være startet i april.

- Ellers er der ikke sket det helt store. Det er ikke sådan, at folk kommer hen på gaden og siger: 'Pissefedt!'. Vi føler os stadig rimeligt almindelige. Men vi kan mærke det på vores sociale kanaler og de mange søde beskeder - især efter albummet er kommet ud, siger Jonas Jung.

Trioen plus en fjerdemand på trommer er klar til at underholde danskerne på ekstrabladet.dk onsdag aften klokken 20. Foto: Universal
Trioen plus en fjerdemand på trommer er klar til at underholde danskerne på ekstrabladet.dk onsdag aften klokken 20. Foto: Universal
 

Sangeren fortæller, at bandets fans har taget rigtig godt imod albummet, og de havde glædet sig til at spille det for dem rundt omkring i Danmark. Derfor ærgrer de sig også over, at det ikke kommer til at kunne lade sig gøre i de næste måneder.

- Vi har selvfølgelig fuld forståelse for situationen. Men det er klart, at som et ungt band, der stod og for første gang skulle ud at bevise vores værd, så er vi sindssygt ærgerlige - for os helt egoistisk - over, at det sker nu.

- Det er jo ærgerligt, for hele live-delen af vores projekt er sindssygt vigtigt, og det er noget, vi regner med skal være en vigtig del af Jung-projektet i fremtiden, siger Jonas Jung og glæder sig over, at de forhåbentlig kan komme på scenen til december, hvor deres forårskoncerter er udskudt til.

Kun på Ekstra Bladet: Kom til gratis livekoncert med Jung

I stedet er Jonas Jung og resten af gruppen klar til at give den gas for Ekstra Bladets læsere.

Under koncerten kan du som seer dele din begejstring, din interesse og dine spørgsmål med andre seere i vores liveblog. Samtidig kan du sende dine spørgsmål ind til Jung, som de vil svare på hurtigst muligt efter koncerten.

Koncerten med Jung kan streames live på ekstrabladet.dk og starter klokken 20. Den kan streames her. Du kan også tilmelde dig vores Facebook-event her.

 

BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+