Håbløst: Kæmpe fiasko for Alexandra

Danskerne er ret ligeglade med grevindens debutsingle, der ikke klemmer sig ind på Spotifys Top 200

54-årige Alexandra Christina grevinde af Frederiksborg under en bogmesse i København for nylig. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
54-årige Alexandra Christina grevinde af Frederiksborg under en bogmesse i København for nylig. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Grevinde Alexandra overraskede kongeriget, da hun i fredags sprang ud som sangerinde med popnummeret 'Wash Me Away'.

Overskuddet fra singlen går til den svenske velgørenhedsorganisation Star For Life, der hjælper fattige og udsatte børn i det sydlige Afrika. Intet tyder dog på, at de får nye skoletasker lige foreløbigt.

Hjælp! Alexandra er frygtelig

'Wash Me Away' er nemlig blevet en kolossal fiasko for hendes excellence, som har fået en knap så excellent start på sin nye karrierevej.

Alexandras debut har endnu ikke optrådt på Spotifys dagligt opdaterede Top 200, hvilket betyder, at danskerne streamer den mindre end 10.000 gange i døgnet hos landets mest populære musikformidler.

Flere dage i ugens løb har det endda kun krævet 8000 daglige afspilninger at nå ind i bunden af listen.

Er ikke professionel
Lukas Graham er nummer et på Spotify med megahittet 'Love Someone', der stort set har holdt førstepladsen uafbrudt, siden den udkom i starten af september. Balladen streames stadig mere end 80.000 gange i døgnet.

Alexandra har modtaget en del kritik for 'Wash Me Away', men det preller tilsyneladende af på adelskvinden. I mandagens udgave af 'Aftenshowet' på DR1 udtalte hun:

- For det første er det fint, hvis folk ikke ved, det er mig. For det andet skal folk have lov til at have deres mening. Jeg har dyb respekt for musikerne i branchen. Det er en hård branche. Man synger i årevis. Jeg siger bestemt ikke, at jeg er professionel. Der er måske nogen, der siger, at jeg ikke kan synge. Fint. Pyt med det. Det er bare en single, og det er for velgørenhed.

Alexandra haglet ned: - Det er noget fis!

Den officielle danske singlehitliste, der medregner streaming og salg, offentliggøres på onsdag, men det er usandsynligt, at 'Wash Me Away' er højt placeret, når den flopper på Spotify.

Ifølge Alexandras sekretær har grevinden ingen planer om at udgive mere musik.

Coveret til Alexandras nye 'Wash Me Away', som er skrevet af Sharon Vaughn og produceret af Søren Mikkelsen.
Coveret til Alexandras nye 'Wash Me Away', som er skrevet af Sharon Vaughn og produceret af Søren Mikkelsen.
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind