Har du også bemærket 'fejlen' på Anne, Sanne og Lis-plakaten?

Detaljeorienterede Facebook-brugere har bemærket, at holdopstilling og tekst ikke stemmer helt overens på rock-divaernes genforeningsplakat

DK MusikNYT Popchok! Danske legender forenes

Flere har bemærket, at der på plakaten, der er offentliggjort i forbindelse med de garvede sangerinder Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensens stort anlagte retro-turné tilsyneladende er sket et kiks på plakaten.

I hvert fald passer 'navneskiltene' øverst ikke med ansigterne nedenfor, hvilket har forvirret og frustreret en del Facebook-brugere - blandt andet Svend, der spørger:

- Hedder Sanne nu Anne og Anne Sanne?

Desuden konstaterer en Facebook-bruger ved navn Pia og flere andre, at der at dømme efter fotoet må være tale om en koncert med trioen 'Sanne, Anne og Lis'.

Henrik Seifert fra PDH Music, der i samarbejde med Live Nation står bag de fem store koncerter, forklarer til Ekstra Bladet, at der nu faktisk slet ikke er tale om en fejl.

- Jeg har set det og hørt om det. Det er overhovedet ikke en fejl, og det er ikke noget, vi går specielt meget op i. Det aktuelle billede er lavet ud fra en opstilling fra et gammelt billede. Derfor er rækkefølgen, som den er, siger Henrik Seifert.

En folkeopfindelse
Han hæfter sig ved, at mange tusinde fans på Facebook har liket nyheden om trioens turné, og kun et fåtal har bidt mærke i, at rækkefølgen på navnene og rækkefølgen på pressefotoet ikke stemmer overens.

- Det har altid heddet 'Anne, Sanne og Lis'. Det er en folkeopfindelse, og sådan er det bare. Men det er klart, at det kan volde problemer at se på plakaten, hvis man er autist eller har OCD, siger Henrik Seifert med et glimt i øjet og tilføjer:

- Man kan jo også vælge den betragtning, at der aldrig er noget, der er forkert - der er bare noget, der er anderledes

Præcist hvordan det går med billetsalget, der blev skudt i gang klokken 10.00, er han ikke klar over. Han er dog informeret fra sit bagland om, at der ikke er årsag til panik.

- Det går godt. Det ser rigtig godt ud. Det kan jeg bekræfte, lød den kortfattede melding torsdag eftermiddag.

Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen kan for tiden opleves i en tredelt dokumentar på DR2. Foto: DR Plus De danske 'rock-mamaer': To millionærer og en i minus

Billetpriserne er på mellem 350 og 610 kroner plus gebyr. Billetter kan købes via ticketmaster.dk

Trioen kan opleves i følgende byer:

Torsdag 16. maj 2019 - Aalborg, Gigantium

Fredag 17. maj 2019 - Aarhus, Ceres Arena

Fredag 24. maj 2019 - Herning, Jyske Bank Boxen

Lørdag 25. maj 2019 - Odense, Sparekassen Fyn Arena

Fredag 31. maj 2019 - København, Royal Arena

108 kommentarer
Vis kommentarer