Shu-bi-dua-legende driller nøgenglad Gadegaard
Kvinder, kager og millioner for sjov: Så mange (hundrede) millioner tjente Shu-bi-dua
- Jeg kan ikke rigtigt synge mere, sagde Michael Bundesen til Billed-Bladet tidligere på måneden.
Og med de ord lukkede forsangeren i et af danmarkshistoriens mest populære bands ned for eventuelle spekulationer om, hvorvidt der lurede et comeback efter seks års pause oven på den blodprop i hjernen, der ramte Bundesen i maj 2011.
Urealistisk
Meldingen blev fulgt op med en besked fra Shu-bi-dua-guitarist Ole Kibsgaard.
- Den gamle form med Michael Bundesen som sanger i front for et stort band og noget i stil med den gamle opsætning anser jeg helt klart ikke længere som realistisk, lyder det fra Shu-bi-dua-guitarist og Michael Bundesens nære ven Ole Kibsgaard, som dermed understreger, at der ikke længere findes et Shu-bi-dua.
Ole Kibsgaard fortæller dog, at han og Bundesen har nogle forskellige projekter og - indtil videre hemmelige - planer i støbeskeen.
Ærlige Bundesen afslører: Jeg kan ikke synge mere
Gravskænderi
Nu melder en af de helt centrale figurer i Shu-bi-duas historie - guitarist og sangskriver Michael Hardinger - også klart ud.
På Facebook bliver han spurgt, om Shu-bi-dua kunne tænkes at fortsætte med en anden sanger i front, og her er han helt klar i mælet.
- Det kommer ikke på tale. Shubidua er overstået. Jeg hyggespiller lidt, men ikke for meget. Thats it, lyder det fra Hardinger, der er bosat i Florida, men ofte er i Danmark for at spille med 'Hardinger Band'.
I en opfølgende forklaring uddyber han sit argument således:
- Det ville være gravskænderi, synes jeg...Shubidua er færdige. Vi andre kan spille for sjov, jeg synes det er skægt at rocke de sange.
Hvis man er sulten efter at opleve Shu-bi-duas mange udødelige klassikere live, har man hele to muligheder.
Musikken lever nemlig videre i hele to bands - 'Shubi og not shubi' og 'Hardinger band'.