Her er Årets Skanderbabe

Læserne har valgt 21-årige Anna som vinder af 'Årets Skanderbabe 2015'

Her kan du se den stolte vinder

Du kan se vinderen i klippet herover artiklen

Der var benhård konkurrence, men med mere end 45 procent af stemmerne har læserne valgt 21-årige Anna som vinderen af 'Årets Skanderbabe 2015'.

Den flotte Københavner er overrasket over sejren, som hun ikke havde set komme.

- Jeg blev lidt overvældet. Ja, det havde jeg ikke lige regnet med. Så det var lidt sjovt, fortæller Anna, som under Smukfest har svunget sprutflaskerne i medarbejderbaren.

DK MusikNYT - 8. aug. 2015 - kl. 20:47 Desperat mande-mangel på Smukfest

Blondinen er blevet fejret med manér af sine kolleger, som er super stolte over Annas triumf.

- De er så søde derinde. Det er første år, jeg er her, og de har bare taget rigtig godt imod mig, siger vinderen, der til dagligt arbejder som kontorassistent.

Anna mener selv, at hendes flotteste træk er smilet, men hun har ikke et klart bud på, hvorfor læserne har valgt netop hende som vinder.

- Jeg ved det ikke. De syntes vel bare, at jeg så frisk og glad ud, vurderer Anna, som i løbet af festivalen maks har fået fire timers søvn per nat.

Her kan du se videoen videoen fra lørdag, hvor Anna var dagens babe:

Onsdag var dagens babe Michelle, der fejrede sin fødselsdag med at tilbyde kys for tyve kroner. Du kan se hende lige herunder:

Torsdag løb Josefine med titlen, og hun fortalte, at hendes numse kan ende med at give hende den samlede sejr. Se hende her:

Fredagens babe var Simone, hvis blændende smil er kan vælte selv den største mand omkuld. Bliv blæst væk her:

1 af 2 
2 af 2