Her er de allerførste Grøn Koncert-navne

Tina Dickow og Søren Huss er netop offentliggjort som samarbejdende topnavne på årets karavane

Huss og Dickow kan opleves sammen på dette års grønne koncerter. (Foto: Mie Brinkmann / Finn Frandsen)
Huss og Dickow kan opleves sammen på dette års grønne koncerter. (Foto: Mie Brinkmann / Finn Frandsen)

Der har været godt pakket foran scenen til årets grønne koncerter. (Foto: Mogens Flindt). DK MusikNYT 175.500 besøgte Grøn Koncert

Der har været godt pakket foran scenen til årets grønne koncerter. (Foto: Mogens Flindt). DK MusikNYT 175.500 besøgte Grøn Koncert DK MusikNYT Jacob Haugaard: Der er alt for få kvinder!

Sidste år var det Tim Christensen og Mads Langer, der blev parret af muskelsvindlerne og Tuborg, og i år er det så Tina Dickow og Søren Huss' tur til at stå sammen på scenen, når Grøn Koncert til juli turnerer rundt til otte danske byer.

Det er Dickow, der har spurgt Huss, om han vil med hende rundt på turnéen.

- Søren Huss har været en af mine yndlingsmandestemmer i Danmark, siden Saybia kom med deres første album for snart længe siden. Og så er han en fantastisk sangskriver. Vi har spillet nogle dobbeltkoncerter tidligere og sunget en duet eller to – meget løst. Og nu havde jeg lyst til at se, om vi kunne tage den et skridt videre, skriver Tina Dickow i en pressemeddelelse.

Et musikalsk match
Hun ser sig selv og Huss som et stærkt musikalsk match:

- Søren er jo en mand, der kan stille sig op med en guitar og spille sine sange helt nedbarberet. Sange med gode tekster, man kan dykke ned i. Og uden attitude eller bling – bare ærligt og ligetil. Og så kan han samtidigt skrue helt op for energien og volumen. Så jeg synes faktisk, vi har samme udgangspunkt.

De øvrige navne, der skal spille på Grøn Koncert 2015, offentliggøres hver tirsdag i de kommende uger.

I år starter turnéen den 16. juli i Kolding og slutter den 26. juli i København, og traditionen tro runder den grønne karavane otte danske byer.

Jacob Haugaard er igen i år i spidsen for løjerne. Det er hans 26. gang som konferencier på Grøn Koncert,

9 kommentarer
Vis kommentarer