Her er de danske nominerede til MTV-prisfest

De nominerede i kategorien 'Bedste Danske Kunstner' til årets MTV EMA er netop offentligt

Christopher - popstjernen får måske en pris af MTV i Milano 25. oktober. (foto: Philip Davali)
Christopher - popstjernen får måske en pris af MTV i Milano 25. oktober. (foto: Philip Davali)

En dygtig dansk kunstner kan se frem til at blive fejret med glitter og glamour, når det store, årlige MTV EMA-show skydes i gang

De nominerede i kategorien 'Bedste Danske Kunstner' er netop blevet offentliggjort, og det er TopGunn, Lukas Graham, Djämes Braum, Christopher og Ankerstjerne, der skal kæmpe om prisen.

Savlende MTV-stjerne: Christopher er for hot

Vinderen kåres af MTV's seere, som kan stemme på deres danske favorit. Nomineringen har vakt stor glæde blandt de danske kunstnere.

- Vi har vanvittig optur over, at vi er nomineret som MTV EMA 2015 'Best Danish Act', skriver reggae-duoen Djämes Braun på det sociale billeddelingsmedie Instagram og opfordrer samtidig folk til at stemme på dem.

- Så er i søøøøøøde!, skriver de efterfulgt af et hjerte.

Også popsangeren og rapperen Ankerstjerne sætter stor pris på sin nominering, og han opfordrer ligeledes sine følgere til at give ham deres stemme.

- Hey venner. Jeg er sgu nomineret til Best Danish Act ved året MTV EMA. Sygt optur! (Og os' lidt et chok - haha). Jeg har smidt et link ind i min bio, hvis I har lyst til at stemme på mig. Det ku' sgu da være meget sjovt, skriver han på sin Instagramprofil.

Den populære sanger Christopher løb med prisen sidste år, og nu er han altså endnu engang med i kapløbet.

Christopher snupper pris fra Medina

- At være nomineret til MTV EMA sammen med verdens bedste og mest populære kunstnere føles fantastisk. Jeg er så stolt af at være nomineret igen til 'Best Danish Act'. Jeg ser meget frem til showet, siger Christopher i en pressemeddelelse.

MTV EMA står for MTV Europe Music Awards og er et årligt TV-musikarrangement, hvor kunstnere fra hele verden hyldes. Det store show afholdes i år i Milano og løber af stablen 25. oktober.

Du kan stemme på din danske favorit her