Annonce:
Annonce:

'Hey Jude' du skulle have købt billet 'Yesterday'

Alle endagsbilletter til lørdag, hvor Paul McCartney spiller på Roskilde Festival, er nu udsolgt

McCartney kan stadig sælge billetter. Til sommer vil det vise sig, om han formår at skabe en stor fest på Orange Scene. (Foto: AP)
McCartney kan stadig sælge billetter. Til sommer vil det vise sig, om han formår at skabe en stor fest på Orange Scene. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

McCartneys Roskilde-show bliver laaaaaaangt

Paul McCartney er tilsyneladende stadig en populær herre. Det må være konklusionen, efter det nu står klart, at Roskilde Festivals endagsbilletter til lørdag, hvor Paul McCartney optræder, er udsolgt. Salget af festivalens 'McCartney'-billetter gik dog ikke helt ligeså hurtigt som sidste års 'Stones'-billetter, der blev udsolgt på blot to dage.

Ifølge Roskilde Festivals musikchef, Anders Wahrén, vil en stor del af Paul McCartneys sangkatalog på Roskilde Festival være gamle Beatles-numre. Men der bliver også plads til hans egne sange og numre fra hans tid i gruppen Wings, oplyser han.

Annonce:

Festivalen har desuden tidligere meddelt, at den 72-årige Beatles-legende vil få tildelt al den spilletid, han ønsker. Derved er der lagt op til en koncert, der snildt kan komme til at vare op imod tre timer. Listen over sange, han spiller på sin aktuelle 'Out There!'-turné kan ses HER

Glad talskvinde
Hos Roskilde Festival, der i år er oppe i mod ekstra hård konkurrence fra blandt andet den nystartede, fynske musikfestival Tinderbox, der har Robbie Williams som hovednavn, har man svært ved at få armene ned.

- Billetsalget går rigtig godt. Vi ligger i top tre over de bedst sælgende årgange i øjeblikket, så nu kan vi allerede melde udsolgt af endagsbilletterne til om lørdagen, hvor Paul McCartney spiller, siger festivalens talskvinde, Christina Bilde.

Udover Paul McCartney har Roskilde i år Pharrell Williams, Muse, Florence + The Machine og Disclosure på plakaten.

Søndagen droppet
79 ud de 169 navne, der i alt skal spille på Roskilde Festival i år, er indtil videre offentliggjort - og Mew, Suspekt og Ukendt Kunstner er blandt nogle af de danske navne, der skal fylde scenerne i år.

Annonce:

Roskilde Festival begynder i år lørdag 27. juni med de såkaldte warm-up dage, inden det officielle musikprogram går i gang onsdag 1. juli og varer fire dage frem til lørdag 4. juli.

Dermed er der for første gang nogensinde ikke musik om søndagen.

Sir Paul kommer 50 år for sent

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: