Hey Pharrell - har du styr på geografien?

Mindst otte gange i løbet af onsdagens koncert fik Pharrell Williams gjort det klart, at han ikke har særlig godt styr på den danske geografi

Pharrell Williams var mere optaget af sin korsangers kavalergang end af at huske, hvilken dansk by han befandt sig i. (Foto: Per Lange)
Pharrell Williams var mere optaget af sin korsangers kavalergang end af at huske, hvilken dansk by han befandt sig i. (Foto: Per Lange)

De fleste, der i ny og næ går til koncerter med store, internationale kunstnere, har oplevet, at der sker en svipser, når stjernen skal sige hej til sit publikum. For med adskillige koncerter i træk, kan det være svært liiige at huske, hvor man er.

Onsdagens hovednavn på Roskilde Festival, R'n'B-stjernen Pharrell Williams, var godt nok udmærket klar over, at han befandt sig i Danmark. Men til gengæld havde han ikke helt styr på, hvor i Danmark, han spillede.

Mindst otte gange fik den amerikanske verdensstjerne sagt København i stedet for Roskilde - og selvom det hver eneste gang gav anledning til både mumlen og synlig undren blandt publikum, fik det ikke Williams til at rette ind.

Phucked up phest med Pharrell

- Vi er ikke i Cape Town, lød det fra Williams under en længere anekdote mellem to numre.

- Vi er i København, råbte han og så ganske vist en smule undrende ud, da den helt store jubel udeblev. Men ikke desto mindre fortsatte han resten af koncerten med at lovprise København, som vel at mærke ligger 30 kilometer fra den scene, han stod på.

Ikke en eneste gang kom ordet Roskilde over hans læber, og på vejen væk fra koncerten var netop hans manglende sans for den danske geografi, der fyldte i koncertgæsternes samtale.

Pharrell Williams var onsdagens hovednavn på Roskildes hovedscene Orange Scene. (Foto: Per Lange)
Pharrell Williams var onsdagens hovednavn på Roskildes hovedscene Orange Scene. (Foto: Per Lange)
 

Konfetti-regn over Roskilde: Dansk succesband skød festen i gang

Derudover slog det flere, hvordan Pharrell Williams afsluttende nummer 'Freedom' og hans dertilhørende tale om, hvor vigtigt det er at kæmpe for frihed, måske netop ville have passet væsentligt bedre til en koncert i Cape Town end i Roskilde - eller København.

Pharrell Williams var sidste navn på Orange Scene på festivalens første rigtige musikdag - du kan se, hvad Ekstra Bladets anmelder synes om koncerten lige her.