Hitmager tilbyder studietid til flygtninge

DF fik et historisk godt valg, hvilket nogle ærgrer sig over i dag. Holger Lagerfeldt har valgt at gribe valgresultatet anderledes konstruktivt an

Holger Lagerfeldt har produceret for mange danske kunstnere. I dag har han primært fokus på lyd og er 'den der drejer på knapper i studiet.' (Foto: www.pag.dk/holger-lagerfeldt.html)
Holger Lagerfeldt har produceret for mange danske kunstnere. I dag har han primært fokus på lyd og er 'den der drejer på knapper i studiet.' (Foto: www.pag.dk/holger-lagerfeldt.html)

'KENDER DU EN FLYGTNING ELLER INDVANDRER, HVIS FREMTIDIGE KARRIERE KUNNE VÆRE I MUSIKKEN?' spørger produceren Holger Lagerfeldt, der blandt andet har arbejdet sammen med S.O.A.P, Ace of Bace, Aqua og Rasmus Seebach, sine Facebook-venner.

Han mener, vi i stedet for at 'pive over fremgangen til Danmarks mest nationalistiske socialistparti' bør tage ansvar hver især og gøre noget selv.

Derfor vil han gerne invitere flygtninge og indvandrere i hans studie helt kvit og frit, hvis de mener, deres karriere kunne være i musikken.

- ... Så er han eller hun meget velkommen her. Ikke bare i Danmark, men på min ejendom og i mit studie, skriver han i sin Facebook-opdatering.

Ord er gratis
Overfor Ekstra Bladet uddyber han baggrunden for initiativet og opdateringen:

- Jeg respekterer det demokratiske valg, der er afholdt, og mit tilbud handler mere om at vise det vigtige i det personlige initiativ over for folk i nød, end at skose DF og deres vælgere, siger Holger Lagerfeldt og fortsætter:

- Den politiske vinkel for mig er nok libertariansk. I stedet for at brokke sig over politikerne og staten, så må vi tage det private initiativ til at hjælpe hinanden. Ord er gratis, men uden handling bag, så er det tom snak.

Allerede tilbud
Han fortæller også, at det egentlig er en gammel tanke, han har gået rundt med, men at 'valgets udfald var katalysatoren.'

Det er kun en time siden, at Holger Lagerfeldt skrev Facebook-opdateringen, men allerede nu er der begyndt at tikke mails ind.

Holger Lagerfeldt er ikke en hr. Hvem Som Helst. Han arbejder til dagligt med blandt andre Rasmus Seebach, Nik & Jay, Burhan G og Wafande, hvor han finpudser deres lyd i sit studie.

Derudover skrev han sammen med Remee 'This Is How We Party,' som gruppen S.O.A.P hittede stort med. Senest har han arbejdet med den svenske Melodi Grand Prix-vinder Måns Zelmerlöw.