Annonce:
Annonce:

Infernalsk duo klar med ny sang efter fire års pause

Infernal har bestået i snart 20 år, og de fortsætter med at lave musik til krybdyrhjernen

Lina og Paw har netop udsendt de første nye toner i fire år. Foto: Anthon Unger
Lina og Paw har netop udsendt de første nye toner i fire år. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

I snart tyve år har Infernal sprøjtet publikum til med brandslukkerskum og champagne, hævet basarmene og båthornene og pumpet klubberne med ekstrem energi.

Selv om duoen ofte spiller op til dans, er der alligevel gået fire år, siden de sidst lavede noget nyt. Det ændrer sig nu, hvor de udsender deres nye single, 'Hurricane'.

Et nummer, der helt i tråd med Infernals stil pumper af lykke og lyst til at feste.

- For mig er musik bedst, når det går forbi min menneskehjerne og direkte i min krybdyrhjerne. Når det flår i mig så sindssygt, at jeg ikke kan modstå, siger forsangeren i Infernal, Lina Rafn.

Brug for frikvarter
Lina Rafn og hendes musikalske partner gennem flere år, Paw Lagermann, har det til fælles, at de har den samme yndlingsmusik.

Kato-strofal muzak til husmorstrip

Annonce:

Genren har gennem tiden både heddet techno, trance og dance, men nu hedder den EDM (electronic dance music, red.), mener duoen.

- Jeg synes, musik skal lyde godt, det skal give mig en følelse. Det kan både være glæde eller tristhed. Det behøver ikke være i dur og partytime, men jeg kan godt lide, når musik gør mig glad. Og så skal det være højt, siger Paw Lagermann.

Line Rafn er enig.

- Musik skal sgu ikke give mig tænkehatten på. Jeg har rigeligt at gøre med at tænke. Man tænker over idrætsaktiviteter til sine unger, madvaner, husleje, forsikring, alderdom, og skal vi flytte eller ej? Der er rigeligt at tænke på, siger Lina Rafn og fortsætter:

- Giv mig et frikvarter, for helvede! Jeg har ikke behov for at tænke, når jeg hører musik, griner hun.

Lina Rafn i festhumør på scenen. Foto: Mogens Flindt
Lina Rafn i festhumør på scenen. Foto: Mogens Flindt
 

Annonce:

Spraglede fans
Siden 1997 har Infernal turneret verden tynd og spillet op til fest. De har været gennem flere forskellige faser og har fans fra alle dele af samfundet, og det ser de tydeligt, når de giver koncerter rundt omkring.

Til afdansningsbal med Infernal

Her er alt fra fyre med såkaldte tribaltatoveringer hen over hvinende teenagepiger og helt til halvtredsårige par, der drikker hvidvin og fletter fingre til deres koncerter, fortæller makkerparret.

Det er helt i deres ånd, at publikumssammensætningen er så spraglet.

- Folk skal ikke tro, vi prøver at redde verden med vores musik. Men vi kan måske redde en lille del af en lørdag aften, siger Paw Lagermann.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: