Johnny Madsen i modvind

HITLISTENYT: Kun 555 har købt jydens nye værk - Rasmus Seebach stadig suverænt i top

Johnny Madsen - originalen må nøjes med en 23. plads på albumlisten. (Foto: RecArt)
Johnny Madsen - originalen må nøjes med en 23. plads på albumlisten. (Foto: RecArt)

Johnny Madsen har stor succes med sin malerkunst, men det kniber mere med at afsætte de musikalske kunstværker.

Veteranens nye album, 'Le New York', fristede kun 555 i debutugen, og vestjyden dumper dermed ind på listens 23. plads.

DOBBELT OP FRA JOHNNY MADSEN

Pladen udkom dog en onsdag, og den har dermed været i handelen to dage mindre end langt de fleste andre på salgsbarometeret.

Seebach er urørlig
Rasmus Seebach er for tredje uge i træk suverænt nummer 1 med 'Mer' end kærlighed', der blev købt yderligere 10.201 gange. Hitmageren har nu solgt hele 63.000 skiver på blot tre uger.

SORTSYN LIGHT MED MAGTENS KORRIDORER

Magtens Korridorer er nummer 2 med aktuelle 'Imperiet falder', som sælger under en tredjedel af 'Mer' end kærlighed'.

Justin Bieber fejrer julen på 3. pladsen, og 'Under the Mistletoe' får endnu flere kasseapparater til at klinge i USA, hvor skiven såmænd er nummer 1.

MEGAFLOP AF METALLICA

Metallicas udskældte samarbejde med Lou Reed på 'Lulu' er en kommerciel katastrofe i USA og Storbritannien, hvor sværvægternes makværk blot går ind som nummer 36. Danskerne tager trods alt lidt bedre imod rocklegenden og Lars Ulrichs orkester, der er ny på 13. pladsen herhjemme.

Obel springer frem
Agnes Obel springer 10 pladser frem til nummer 7 med 13 måneder gamle 'Philharmonics', efter sangskriveren var topscorer ved sidste weekends DMA. Succesens effekt på hendes pladesalg vil dog formentlig være endnu mere markant i næste uge.

AGNES OBEL RYDDEDE BORDET

Se Top 10 i spalten til højre og Top 40 her

Aura Dione er nummer 1 i Tyskland med singlen 'Geronimo', som også topper i Danmark - begge lande er danskeren foran selveste Rihanna, der imidlertid har toppet 5 uger herhjemme.

HUN HAR JO IKKE NOGET TØJ PÅ

Diones andet album, 'Before the Dinosaurs', er en nyhed som nummer 18, men da pladen blev udsendt en fredag, konkurrerer den ikke på lige vilkår med kollegernes skiver før i næste uge.