Kæmpe fiasko for Clemens

HITLISTENYT: Færre end 100 danskere har købt rapperens nye album på en uge

Clemens Legolas Telling - manden fra Sønderborg samarbejder med Basim på sin plade 'Klemmedrengen'. (Foto: Facebook)
Clemens Legolas Telling - manden fra Sønderborg samarbejder med Basim på sin plade 'Klemmedrengen'. (Foto: Facebook)

Rapperen Clemens forsøger sig med pop på sit aktuelle udspil 'Klemmedrengen'. Det skulle han nok ikke have gjort.

Albummet er ikke at finde på Top 100, hvilket betyder at mindre end 100 danskere har investeret i værket i løbet af den første uge efter udgivelsen 16. februar.

Clemens har fået hjælp af Basim på sin nye single. (Foto: Polfoto) DK MusikNYT Dansk rapper roser Basim i aparte samarbejde

Clemens har de senere år prøvet talentet af som skuespiller og har medvirket i underholdningsprogrammer som 'AllStars', 'Den store klassefest' og 'Toppen af poppen', men det ser altså ikke ud til at have gavnet jydens popularitet på musikfronten.

'Klemmedrengen' udgives af pladeselskabet Medley og distribueres af Warner, der for nyligt udsendte Jokerens 'Dansker', som også blev et gedigent flop.

Jokeren alias Jesper Dahl lyder som en bokser, der hænger i tovene. (Foto: Morten Rygaard) DK Album-anm. Jokeren: Syndig rod

Clemens optræder fredag i Lille Vega i København - der er stadig billetter. Koncerten skulle oprindeligt have fundet sted i Store Vega.

Kollektionen af sange fra børnenes MGP er en sikker succes på albumlisten år efter år, og 2015-versionen er også suverænt nummer 1. Pladen har en score på 6612, hvilket er mere end resten af Top 5 tilsammen.

Imagine Dragons - kvartetten fra Las Vegas optræder i Forum, København mandag 19. oktober. (Foto: Polfoto) INTL. Album-anm. Hit på hit på hit på hit på hit på hit

I både USA, Canada og Storbritannien er amerikanske Imagine Dragons nye på 1. pladsen med popgruppens andet album, 'Smoke + Mirrors', der dog må nøjes med en placering som nummer 15 herhjemme.

Se den danske Top 10 forneden og Top 40 her

0 kommentarer
Vis kommentarer